- 12 Mart 2019
- 14.823
- 34.220
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.721
Içine atma zaten ağlamak dışa vurmak iyidir ama rabbime sukret yalvar elbet birgün kuzum.Oylede işte bi icimden atabilsem şunu zaten olmadigini biliyodum hissediyodum ama uzuntumu bile yasayamadm biliyosun
Aynen oyle canm evet olmadi rabbim sevdigi kuluna dert verirmis bizide bu sekilde sınıyorBiliyorum canım az daha dayan eşin gelsin geçersin evine dünyanın sonu değil kardeşim zaman sadece nasip
Inşallah atlatirsin aglamamak kötüdür ama isyan etme olur elbet.T Tatlianne20 bi icimi boşaltsam rahatlicamda evime gidemedm daha gidiyim yarina biseym kalmaz atlatirim
Bogun büyük gunn nuri alco geliyyyO geyik yapılacak boğünnnnnn
Gazozda vamı gazozzzzzzBogun büyük gunn nuri alco geliyyy
Kimse bayiltmak istememistir ondan bana devredildi itinaylaGazozda vamı gazozzzzzzsen gittiğinden beri kimse gazoz yollamadı bana kamu spotu gibi oldu
Akşam yemeği telaşı nolsun anniş sen
Evet öyle oldum birazcık :))aleyküm selam boncuğumm hediye aldin gözler fildir fıldır
anladim sende 24 saat burdasin bisi bilmedigine göre bıraktığım gibi ozaman
Aman diloşu bayılt beni sıcaklar yeterince bayıyo zatiKimse bayiltmak istememistir ondan bana devredildi itinaylaBlue_Peri
Aman diloşu bayılt beni sıcaklar yeterince bayıyo zati
Yohh yiiiaaa sonra ne edecüğünüz bellimi olur düşmem o işlereeeiceydik eyiydi be perimmmmm
Ayyyy Allah seni ne yapmaya emiiiiYohh yiiiaaa sonra ne edecüğünüz bellimi olur düşmem o işlereee
Yolculuk yapıyorum canım anneme gidiyoruz sen napıyorsun
Hayirli yolcukuklar kuzum bende oturuyom kzuumYolculuk yapıyorum canım anneme gidiyoruz sen napıyorsun
Akşam yemeği telaşı nolsun anniş sen
Evet öyle oldum birazcık :))
Aman diloşu bayılt beni sıcaklar yeterince bayıyo zati
iceydik eyiydi be perimmmmm
Ben geldim gazozumlaaaaYohh yiiiaaa sonra ne edecüğünüz bellimi olur düşmem o işlereee
Erken geldinBen geldim gazozumlaaaa
Eşim aşağı inince kk da buldum sevinmedinmi giii alla allaErken geldin
Sevindim canm ama benim eşim geldiEşim aşağı inince kk da buldum sevinmedinmi giii alla alla
Bu ara rahat giremiyom uyaniyor hemen özlemiş heralSevindim canm ama benim eşim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?