- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.681
Nasılsın çiçeğimTatlim iyi geceler bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın çiçeğimTatlim iyi geceler bitanem
direk Konuya bu şekilde girmeniz de şüpheci yaklaşama sebep olduMaşallah sohbet ne kadar uzamış :) Foruma yeni katılan biri olarak herkese merhaba diyeyim öncelikle. Az kendimden de bahsetmiş olayım. Bendeniz tekstil işiyle uğraşıyorum. (İç giyim ürünleri toptancılığı) Ve bir anneyim. Forum'da yeni olmamın şerefine iç giyim ürünleri ile ilgilenen varsa indirim yapabilirim. Mesaj atmanız yeterli
direk Konuya bu şekilde girmeniz de şüpheci yaklaşama sebep oldu
Maşallah sohbet ne kadar uzamış :) Foruma yeni katılan biri olarak herkese merhaba diyeyim öncelikle. Az kendimden de bahsetmiş olayım. Bendeniz tekstil işiyle uğraşıyorum. (İç giyim ürünleri toptancılığı) Ve bir anneyim. Forum'da yeni olmamın şerefine iç giyim ürünleri ile ilgilenen varsa indirim yapabilirim. Mesaj atmanız yeterli
Oylmi kb ozaman olurmu bnde bakayım konuya ozamanHaklısınız ben de aynısını düşündüm ve Kadın Giyim kategorisinde bir başlık açarak indirim yapacağımı duyurdum . Kusura bakmayın :)
Maşallah sohbet ne kadar uzamış :) Foruma yeni katılan biri olarak herkese merhaba diyeyim öncelikle. Az kendimden de bahsetmiş olayım. Bendeniz tekstil işiyle uğraşıyorum. (İç giyim ürünleri toptancılığı) Ve bir anneyim. Forum'da yeni olmamın şerefine iç giyim ürünleri ile ilgilenen varsa indirim yapabilirim. Mesaj atmanız yeterli
Nasılsın çiçeğim
Kızlar merhaba, üyeliğimi yeni açtım ve bir umut belki birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşündüm. 9 aylık evliyim ve eşim iyi bir üniversiteden mezun bir elektrik mühendisi. Kendi işini yapıyor zamanında çok iş yaptı ama piyasa malum. İşler neredeyse durgun. Ve bu sebeple de en büyük hayalim olan bebek sahibi olma meselesini de ertelemek zorunda kalıyoruz. Aranızda eşi veya kendisi müteahhitlik yapan mimar olan vs. bir arkadaşımız var mı? Belki birlikte çalışma imkanı bulurlar inanın bunu eşim ve çocuklarım için yazıyorum.
Elişi yapiyorum
Hosgediniz kızlar bol bol sohbet ederiz ben yokken bos kaliyor buralar eee neler yapiyorsunuz bakem.yeni profilimle hoş geldimmmmmmmmmmmm
Sen olmayınca boş kaliyürrrr buralaaaaBuralar sankim boş kalmış.
İlk gelen benimmmm
Aynen ben girince giriliyor nevar ne yok yeni konu varmiSen olmayınca boş kaliyürrrr buralaaaa
Ötekiler kesin ya yemek ya is son dakkalar oynuyorlarİlk gelen benimmmm
Ben yemekten kurtuldum kuzjm yaptım yedik ooohhh şimdi koltuktan koltuğa yatiyorum.Ötekiler kesin ya yemek ya is son dakkalar oynuyorlar
Varmıı yokkk beee canım hep aynı bıraktığın gibi varmı lennnn bak sen sorunca aklıma.gelmediiAynen ben girince giriliyor nevar ne yok yeni konu varmi
Yemek koydum fasulye pişti kıza bişiler yedirdim oturdum dizim başladı hint dizisi ilimizin yerine ona bakcam
bende bir suru camasir yikadim katlancak duruyor yemegim var pilav kaldi yapsammi dusunuyom sicakdada yenmiyor esime sorarim yine bi.Ben yemekten kurtuldum kuzjm yaptım yedik ooohhh şimdi koltuktan koltuğa yatiyorum.
Üyeler de yokmuVarmıı yokkk beee canım hep aynı bıraktığın gibi varmı lennnn bak sen sorunca aklıma.gelmedii