- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.937
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.701
Selam
Vamıı bilemedim bilen varsa gelin kizlaaaaabende bir suru camasir yikadim katlancak duruyor yemegim var pilav kaldi yapsammi dusunuyom sicakdada yenmiyor esime sorarim yine bi.
Üyeler de yokmu
ohh ellerine sağlık kuzum ilimizin yerinemi ney gizzz ooYemek koydum fasulye pişti kıza bişiler yedirdim oturdum dizim başladı hint dizisi ilimizin yerine ona bakcam
Kzuum hayirdir ne oldu anlat bakem açılırsın care buluruz .Çok kötüyüm kızla r paikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum kızımı da ağlatıyorum
Evet kız ikimizin yerine yanlış yazmışımohh ellerine sağlık kuzum ilimizin yerinemi ney gizzz oo
Kzuum hayirdir ne oldu anlat bakem açılırsın care buluruz .
aleyküm selam boncuğumm hediye aldin gözler fildir fıldır
anladim sende 24 saat burdasin bisi bilmedigine göre bıraktığım gibi ozamanVamıı bilemedim bilen varsa gelin kizlaaaaa
İlimizin yerine yazmiş Allah seni ne yapmaya emiohh ellerine sağlık kuzum ilimizin yerinemi ney gizzz oo
Allah senuuuu he bende önceden izlerdim unuttum şimdi tv ney onu bilmez oldum.Evet kız ikimizin yerine yanlış yazmışım
Ayenn cnm bıraktığın gibi hep geyik hep geyik hep goy goy hep.goy goyyyaleyküm selam boncuğumm hediye aldin gözler fildir fıldır
anladim sende 24 saat burdasin bisi bilmedigine göre bıraktığım gibi ozaman
Dusunuyom ney diye agahahahİlimizin yerine yazmiş Allah seni ne yapmaya emi
Goygoyluk olmazsa sap gibiyiz zatinnnAyenn cnm bıraktığın gibi hep geyik hep geyik hep goy goy hep.goy goyyy
Çok işe yariyürrrr ve bacımGoygoyluk olmazsa sap gibiyiz zatinnn
Ne bozuntuya veriyonuzdaaaaİlimizin yerine yazmiş Allah seni ne yapmaya emi
Ağlama sakın Allah'a büyüktür elbet olur zamni değilmiş demkki kuzum daha bak bebeklerin var dondurulmus biraz dinlen kafan rahat bir şekilde tekrar trasfer olusun canimBenim sonucum negatif cikti onun icin hic iyi degilm biran once evime gidip hüngür hüngür aglamak istiyorum
rabbim nasip eder insallah bidakine üzülme kuzum agla ama geri morelini yüksek tur yıpratma kendini elden bisi gelmiyor ol derse olur rabbim.Benim sonucum negatif cikti onun icin hic iyi degilm biran once evime gidip hüngür hüngür aglamak istiyorum
Geyik yapacam bugun ikigun yatıyorum inanÇok işe yariyürrrr ve bacım
HahahahahaahahahahahahNe bozuntuya veriyonuzdaaaa
O geyik yapılacak boğünnnnnnrabbim nasip eder insallah bidakine üzülme kuzum agla ama geri morelini yüksek tur yıpratma kendini elden bisi gelmiyor ol derse olur rabbim.
Geyik yapacam bugun ikigun yatıyorum inan
Oylede işte bi icimden atabilsem şunu zaten olmadigini biliyodum hissediyodum ama uzuntumu bile yasayamadm biliyosunAğlama sakın Allah'a büyüktür elbet olur zamni değilmiş demkki kuzum daha bak bebeklerin var dondurulmus biraz dinlen kafan rahat bir şekilde tekrar trasfer olusun canim
Biliyorum canım az daha dayan eşin gelsin geçersin evine dünyanın sonu değil kardeşim zaman sadece nasipOylede işte bi icimden atabilsem şunu zaten olmadigini biliyodum hissediyodum ama uzuntumu bile yasayamadm biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?