• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin nasıl gecmişti hareketli miydi cok 😇
Hamileliğim çok zor geçti canım 5 ay bulantı hiç birşey yiyemedim son aylar da vok duygusal ve geçmek bilmeyen mide yanması tabi sonucu çok güzel inşallah senin gebeliğin rahat geçer canım evet çok hareketliydi doktorumuz video bile almıştı 🤣

Sadece beyaz atlet aldım 🤭 ama hediyeleri gelmeye başladı 😍 detaylıdan sonra alışverişe başlayacam kuzum şimdilik bekliyorum
Ben 7 aylıkken herseyini almıştım ozaman da sabirsizlaniyo insan çok güzel duygu ya inşallah herşey dilediğin gibi olsun canım ☺️☺️

Hamileliğim çok zor geçti canım 5 ay bulantı hiç birşey yiyemedim son aylar da vok duygusal ve geçmek bilmeyen mide yanması tabi sonucu çok güzel inşallah senin gebeliğin rahat geçer canım evet çok hareketliydi doktorumuz video bile almıştı 🤣
Bnm kide cok hareketli maşallah 🤣😍 bnde yeni açılım gösterdim yıyorum hmn hmn benzıor sanırım 😇

Maşallah sohbet ne kadar uzamış :) Foruma yeni katılan biri olarak herkese merhaba diyeyim öncelikle. Az kendimden de bahsetmiş olayım. Bendeniz tekstil işiyle uğraşıyorum. (İç giyim ürünleri toptancılığı) Ve bir anneyim. Forum'da yeni olmamın şerefine iç giyim ürünleri ile ilgilenen varsa indirim yapabilirim. Mesaj atmanız yeterli :KK49:

Back