- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.661
Hamileliğim çok zor geçti canım 5 ay bulantı hiç birşey yiyemedim son aylar da vok duygusal ve geçmek bilmeyen mide yanması tabi sonucu çok güzel inşallah senin gebeliğin rahat geçer canım evet çok hareketliydi doktorumuz video bile almıştıHamileliğin nasıl gecmişti hareketli miydi cok
Koyuyom bocum ama çok huysuz eski halini özledimy
yaa cok zordur kuzum fitil koy o rahatlatır biraz
Ben 7 aylıkken herseyini almıştım ozaman da sabirsizlaniyo insan çok güzel duygu ya inşallah herşey dilediğin gibi olsun canımSadece beyaz atlet aldımama hediyeleri gelmeye başladı detaylıdan sonra alışverişe başlayacam kuzum şimdilik bekliyorum
Ay ay ne iyi yapmışsın kolay gelsin canım bnde yemeği koydum evleri toparladım oturuyom kuzum öyle eşimi beklouorumVallahi bebeleri havuza indirdim oynadilar yüzdüler derken bu saat oldu simdi uyutma çabası icindeyim sizler naparsiniz
beninkide 6.yi cikaryo huysuz hicbise yemiyoKoyuyom bocum ama çok huysuz eski halini özledim
Bnm kide cok hareketli maşallahHamileliğim çok zor geçti canım 5 ay bulantı hiç birşey yiyemedim son aylar da vok duygusal ve geçmek bilmeyen mide yanması tabi sonucu çok güzel inşallah senin gebeliğin rahat geçer canım evet çok hareketliydi doktorumuz video bile almıştı
Senin detaylı ult kavıncı haftan GELIYOR canımmmmKız benimki de
20+4te benimSenin detaylı ult kavıncı haftan GELIYOR canımmmm
Oyy benim prensesim yemeğe mi küstübeninkide 6.yi cikaryo huysuz hicbise yemiyo
Amin kuzumBen 7 aylıkken herseyini almıştım ozaman da sabirsizlaniyo insan çok güzel duygu ya inşallah herşey dilediğin gibi olsun canım ☺☺
hayır canım eşim istemiyortüp bebek felan denedin mi canım
evet ya yemiyo hicbisi kuş kadar kaldiiOyy benim prensesim yemeğe mi küstü
Kız üzülme bak geçiyor acı bitince canavar olacakevet ya yemiyo hicbisi kuş kadar kaldii
hayır canım eşim istemiyor
Hım Bn haftamız aynı sandım20+4te benim
Tatlim iyi geceler bitanem
Tatlım balım gelmiş hosgelmişTatlim iyi geceler bitanem
Bugün kvlerr gectim pek giremiyom minnosTatlım balım gelmiş hosgelmiş
Anladım balım mesajını okuyan cennetlik vallaBugün kvlerr gectim pek giremiyom minnos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?