- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.621
bi yandan yazıyor bi yandan düşünüyorduO neydi giz haaa tmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi yandan yazıyor bi yandan düşünüyorduO neydi giz haaa tmm
Oh ne güzel cnm yemek derdi yoksa rahatlik oluyo ☺Temizlik bitti yatıyorum canisim vallaha akşama da biber dolması yapıyım diyorum yemeğinin adi belli olunca da rahat oluyorum oh mutluluk resmen
Hatırladım güzel birseye benziyordubi yandan yazıyor bi yandan düşünüyordu
Ayn Kuzum vallaha sen ne düşünüyorsun varmı fikrinOh ne güzel cnm yemek derdi yoksa rahatlik oluyo ☺
Ya cidfimisin kuzum inşallah bnim.kiz da bağlasam durmasın çok nazlı çok sessiz sadece ağlıyo yarıldım ya bağlasan durmazKıyamam ya yiğende öyleydi geçen ay 13 aylıkken çıkardı 3 tane sonra rahatladı şimdi de bağlasan durmuyor
Ayyy yay mi olacak şimdi senin bebiş yay burcunu severim cunk7 ben yay burcuyumAaa aralıkta doğuracak bir kız annesi daha varmış
Olur olur diş ağrısı çekiyor şimdi kuzum kolay mı bi çıksın herşeyi dişlesin de görYa cidfimisin kuzum inşallah bnim.kiz da bağlasam durmasın çok nazlı çok sessiz sadece ağlıyo yarıldım ya bağlasan durmaz
Gerçekten mi inat mısın kız doğru söyleAyyy yay mi olacak şimdi senin bebiş yay burcunu severim cunk7 ben yay burcuyum
Bni de ısırır mi ay şimdiden yapiyo birtane dişi var ona guveniyo her işini yaptırıyo çok fena yeni devir çokOlur olur diş ağrısı çekiyor şimdi kuzum kolay mı bi çıksın herşeyi dişlesin de gör
Biraz çok değil ama çok mazlumum çok sessizim dermişim çok neşeliyim bir ortam kurulurken adım gever keşke olsa diye eğero ordaysam kahkahalar bmim yüzümden atiliyordur bu konu da hic mütevazı olamiyorum bebegimGerçekten mi inat mısın kız doğru söyle
Sen ne yaptin ki mavişminik kalp0753 1 olmuşsun bende daha 3 ha gayret
Burdan demesek iyidi özele atayım kuzu oy ister gibi oluyomuş çünkiSen ne yaptin ki maviş
Oylmi kuzum tmm ozamanBurdan demesek iyidi özele atayım kuzu oy ister gibi oluyomuş çünki
Isırır canım bunlara akıl sır ermiyor vallahiBni de ısırır mi ay şimdiden yapiyo birtane dişi var ona guveniyo her işini yaptırıyo çok fena yeni devir çok
Oh oh benim kafamda bir kız geliyor demekBiraz çok değil ama çok mazlumum çok sessizim dermişim çok neşeliyim bir ortam kurulurken adım gever keşke olsa diye eğero ordaysam kahkahalar bmim yüzümden atiliyordur bu konu da hic mütevazı olamiyorum bebegim
Hatırladım güzel birseye benziyordu
minik kalp0753 1 olmuşsun bende daha 3 ha gayret
gebeligim riskli olduğu için hiçbir iş yapmıyorum canım yemek önüme geliyor.Ayn Kuzum vallaha sen ne düşünüyorsun varmı fikrin
KorkuyoruuumIsırır canım bunlara akıl sır ermiyor vallahi