- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.641
Ayyy 6 haftalık geneymişsin canım altta gördüm allah bağışlasın onu sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah oh oh yat sen kalkma sakingebeligim riskli olduğu için hiçbir iş yapmıyorum canım yemek önüme geliyor.
onun rahatlığı da başka
Kesinlikle kuzumOh oh benim kafamda bir kız geliyor demek
Korkunun ecele faydası yok çekeceksinKorkuyoruuum
Senin de o günlerini gidecez inşallah ya az kaldı sanada kuzum aldın mı birşeyler brbiseKorkunun ecele faydası yok çekeceksin
Allah razı olsun cnm ☺Ayyy 6 haftalık geneymişsin canım altta gördüm allah bağışlasın onu sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah oh oh yat sen kalkma sakin
Sadece beyaz atlet aldımSenin de o günlerini gidecez inşallah ya az kaldı sanada kuzum aldın mı birşeyler brbise
Vallahi bebeleri havuza indirdim oynadilar yüzdüler derken bu saat oldu simdi uyutma çabası icindeyim sizler naparsiniz
Ayyyyyy gergin Pazar gibi olsa psikolojik olarak hep yatma modunda olurdum heralde bebişim izin verirseSorma bnde pazar sanıyorum malum harif gececi olunca günleri de karışıyorum hep evde gibi geliyo hergun pazar gibi
Evet canım amin inşallaahKızın olacakmış ne mutlu sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bnim de kızım var 13 aylık çok sevimli oluyorlar kendilerini çok sevdiriyolar
İşte o bennnAaa aralıkta doğuracak bir kız annesi daha varmış
Senin cinsiyet neIsırır canımbunlara akıl sır ermiyor vallahi
Hamileliğin nasıl gecmişti hareketli miydi cokKorkuyoruuum
Kız benimki deSenin cinsiyet ne
Canim tatlım ne yapayım şimdi mutfağa geçtim yemeğe giriscem sen nasılsın napıyorsun?
aynı canım değişen bi şey yok bakalım nasibimizi bekliyoruzdvtb napıyon canım naptın görüşmeyeli
yaa cok zordur kuzum fitil koy o rahatlatır birazSorma bocugum misafir gityi şimdi bnim kiz üç dişi birden çıkartıyo teyzesi ateş ishal kulağı ağrıyo onla uğraşıyom
MaşallahKız benimki de
Bnde napıyim kuzum yemeği ocağa koydum evleri topladım oturuyorum öyleCanim tatlım ne yapayım şimdi mutfağa geçtim yemeğe giriscem sen nasılsın napıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?