- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.581
Kafa gitmişşş yaaaaaheee çözemedim orasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafa gitmişşş yaaaaaheee çözemedim orasını
Kafa gitmişşş yaaaaa
Ahhhh bu kızlar bende akıl bırakmıyorrrbanada oluyo bzen
Ahhhh bu kızlar bende akıl bırakmıyorrr
Kız valla dikkat etmemiştim :). Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzummmEvet kız okumuonmu
Amin inşallah Allah razı olsunnnKız valla dikkat etmemiştim :). Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzummm
Sorma bnde pazar sanıyorum malum harif gececi olunca günleri de karışıyorum hep evde gibi geliyo hergun pazar gibiKolay gelsin kızzzzzz bugün pazartesiymiş yaaa bende iyi Pazar’lar yazmışım
Kızın olacakmış ne mutlu sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bnim de kızım var 13 aylık çok sevimli oluyorlar kendilerini çok sevdiriyolarAmin inşallah Allah razı olsunnn
Gitti kuzum bnde temizlik yaptım bugün izinliyim yatacağım mis gibi akşam yemeği de buldum bugün çok rahat kafam ev miz gibi çamaşır suyu kokuyo boL temizlik telefon şarjı %100 yemek fikrim var kiz uyudu çok huzur var çok allaha şüküriş kk kuzu sen neler yapıyon gittimi misafirler
Gitti kuzum bnde temizlik yaptım bugün izinliyim yatacağım mis gibi akşam yemeği de buldum bugün çok rahat kafam ev miz gibi çamaşır suyu kokuyo boL temizlik telefon şarjı %100 yemek fikrim var kiz uyudu çok huzur var çok allaha şükür
sende nevar ne yok kuzumiyi canım maşallah
sende nevar ne yok kuzum
Ne yarışması kuzum görmedim benne olsun yemek yarışmasını takip ediyom 0 oy
Sen ne yaptın kuzumne olsun yemek yarışmasını takip ediyom 0 oy
Buralrdayim cnm kk da takılmaca☺ sabah yemek yarismasinda oy kullandım kendimden geçtim istahim açıldı o yüzden biraz mola vereyim dedimEva nerelerdesin canisi
Zeytinyaglilar kategorisi canımNe yarışması kuzum görmedim ben
Biz burdayız malum delümde sen napıyon nerdesin gıı