- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.601
Ay bnde daha yeni gördüm ne güzel yemekler yapmışlar ne güzel türk kadınları çok hamaratlar maşallahBuralrdayim cnm kk da takılmaca☺ sabah yemek yarismasinda oy kullandım kendimden geçtim istahim açıldıo yüzden biraz mola vereyim dedim
Uzanıyorum canım sen ne yapıyorsun
wayyy sen ve buralar
Bnde kuzum uzanıyorum bebiş nasıl gebelik nasıl gidiyoUzanıyorum canım sen ne yapıyorsun
Aynen valla ☺ sen napiyorsun şekerimAy bnde daha yeni gördüm ne güzel yemekler yapmışlar ne güzel türk kadınları çok hamaratlar maşallah
Geldim anam geldim anca kafa kalsrdin misafirdenBiz burdayız malum delümde sen napıyon nerdesin gıı
Aynen valla ☺ sen napiyorsun şekerimAy bnde daha yeni gördüm ne güzel yemekler yapmışlar ne güzel türk kadınları çok hamaratlar maşallah
Bu sıcakta zaman başka türlü geçmiyor zatenBnde kuzum uzanıyorum bebiş nasıl gebelik nasıl gidiyo
Valla yüzünü gören cennetlikGeldim anam geldim anca kafa kalsrdin misafirdennasıl özleşiyok bu aralar hemi
Sorma bocugum misafir gityi şimdi bnim kiz üç dişi birden çıkartıyo teyzesi ateş ishal kulağı ağrıyo onla uğraşıyomwayyy sen ve buralar
Hele hele canını yirim gı pastırmalı ekmegim bnimValla yüzünü gören cennetlik
Aaa aralıkta doğuracak bir kız annesi daha varmışAmin inşallah Allah razı olsunnn
Pastırma deme beee çiğköfte de banaHele hele canını yirim gı pastırmalı ekmegim bnim
Geçmiş olsun cimcimeye kıyamam ☺Sorma bocugum misafir gityi şimdi bnim kiz üç dişi birden çıkartıyo teyzesi ateş ishal kulağı ağrıyo onla uğraşıyom
Temizlik bitti yatıyorum canisim vallaha akşama da biber dolması yapıyım diyorum yemeğinin adi belli olunca da rahat oluyorum oh mutluluk resmenAynen valla ☺ sen napiyorsun şekerim
Geçmiş olsun kuzum valla çok zor bizde 4 diş birden çıkarmış perişan olmuştuk .inşallah çabuk atlatır minnakımSorma bocugum misafir gityi şimdi bnim kiz üç dişi birden çıkartıyo teyzesi ateş ishal kulağı ağrıyo onla uğraşıyom
Kıyamam yaSorma bocugum misafir gityi şimdi bnim kiz üç dişi birden çıkartıyo teyzesi ateş ishal kulağı ağrıyo onla uğraşıyom
O neydi giz haaa tmmdeniz börülcesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?