- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.561
Wukuatın olmadıysa bişicik olmaz merak etme bdvde neler var bize gelene kadarUmarım elenmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wukuatın olmadıysa bişicik olmaz merak etme bdvde neler var bize gelene kadarUmarım elenmem
O değilde canım poğça cektiWukuatın olmadıysa bişicik olmaz merak etme bdvde neler var bize gelene kadar
Deme kııız acıktık benimde karnında bi hareketlenme var şuan bi çikolu ebbek sıkıp geliciiiim sende ye git ,anlaşılan gece yiyicilerdensin ben gibiO değilde canım poğça cekti
Ben normalde yemem gece ama yedim ben poççamı sen de yeDeme kııız acıktık benimde karnında bi hareketlenme var şuan bi çikolu ebbek sıkıp geliciiiim sende ye git ,anlaşılan gece yiyicilerdensin ben gibi
Bende çikolu Ekmeğimi yidim ohhhhBen normalde yemem gece ama yedim ben poççamı sen de ye
Sözde az yıcektim ama midem beni dinlemiyor cok acıkıyorumBende çikolu Ekmeğimi yidim ohhhh
Hamiş falanmısın kızSözde az yıcektim ama midem beni dinlemiyor cok acıkıyorum
Evet kız okumuonmuHamiş falanmısın kız
Kaçırdın öğrendiler artık babası balona arkadan bakıyor pembe olduğuna emin olmaya çalıştı adam
Kızlar günaydın mutlu pazarlar❤❤❤❤
İyiyim kuzum kızlarla kahvaltı yapuyorum sen nasılsıngünaydın canım nasılsın
İyiyim kuzum kızlarla kahvaltı yapuyorum sen nasılsın
Kolay gelsin kızzzzzz bugün pazartesiymiş yaaa bende iyi Pazar’lar yazmışımbende iyiyim işgüç koşup duruyorum
Kolay gelsin kızzzzzz bugün pazartesiymiş yaaa bende iyi Pazar’lar yazmışım