Bız naptın kuzu sanki mesajlara anca cevap yazıyoruz kendi kendine böyle yaptı geçende böyle yaptı herkez burda konuşuyor doğal olarak mesaj çok birikiyor goremiyoruz yani
Ahaha bende de oluyor o kuzum sıkıntı etme şaka didim tekrar yazin okunmadi tekrar tekrar yazinki görülür illaki

Ahaha bende de oluyor o kuzum sıkıntı etme şaka didim tekrar yazin okunmadi tekrar tekrar yazinki görülür illaki
İnsanlık hali kuzum yeri geliyor biz bile kendi mesajımızi bulamıyoruz düşün yani ama tutup çok ayıp kendi aranızda fln filan dmeek bana biraz abes geliyor yani geyik yeri yani burası trip yeri değellllllll

İnsanlık hali kuzum yeri geliyor biz bile kendi mesajımızi bulamıyoruz düşün yani ama tutup çok ayıp kendi aranızda fln filan dmeek bana biraz abes geliyor yani geyik yeri yani burası trip yeri değellllllll
Alinmaz o kuzum alinmaz yorgunmusta sıcak başına vurmuş askim bakma sen ona poncik dir poncik

Sagol burayi trip bolumu sanmisim demekki .... her zaman 3 5 belli basli kisi hep birbirne cvplar veriyor gbi tatliannr herkesi alintiliyor ozenle .. ha benimde kacirdiklarim oluyor gercekten dedign gbi keni msjlarimizi bile bulamiyoruz bazen ama a gormemisiz sendemi burdaydin vs denebilir herneyse benlik sknti yok ... brya skntj atmaya stres atmaya geliyoruz keyifli olmasi lazm keyif bozucu degl

Ya da herifler sen otur hayatim bn buralari toplar cayi koyar gelirim dese ah ah nerdeee
Ya var ya ben 1 haftadır hastayım sağolsun eşim bulaşığı yıkıyor yemeği bazen ben yaptım bazen ooo diyorum ki aşkım yoruldun bee ben tabi o sıra kk geyikteyim yok aşkım yorulmadim.alt tarafı iki bulaşık yıkadım bir kaç güne acısını çıkarır diye düşünüyorum

Valla zormş kıız yogurt kürü ne işe yarıyo

Bebiş için kuzum diyetisyen verdi yoğurt, tarçın, buğday ruşeymi ve probiyotik tozu. Hem bağırsakları çalıştırıyor hem bebişe vitamin
Yarasın teyzesinin kuzusuna

meleğim hepiniz canımsınız sknti yok gerilmeyin muck yanaklarinizdan öperim. Erken geldim bak geyige.
Valla zormş kıız yogurt kürü ne işe yarıyo
Zayiflatiyorda minigimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…