- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.401
Ahaha bende de oluyor o kuzum sıkıntı etme şaka didim tekrar yazin okunmadi tekrar tekrar yazinki görülür illakiBız naptın kuzu sanki mesajlara anca cevap yazıyoruz kendi kendine böyle yaptı geçende böyle yaptı herkez burda konuşuyor doğal olarak mesaj çok birikiyor goremiyoruz yani
İnsanlık hali kuzum yeri geliyor biz bile kendi mesajımızi bulamıyoruz düşün yaniAhaha bende de oluyor o kuzum sıkıntı etme şaka didim tekrar yazin okunmadi tekrar tekrar yazinki görülür illaki
Alinmaz o kuzum alinmaz yorgunmusta sıcak başına vurmuş askim bakma sen ona poncik dir poncikİnsanlık hali kuzum yeri geliyor biz bile kendi mesajımızi bulamıyoruz düşün yaniama tutup çok ayıp kendi aranızda fln filan dmeek bana biraz abes geliyor yani geyik yeri yani burası trip yeri değellllllll
Alinmaz o kuzum alinmaz yorgunmusta sıcak başına vurmuş askim bakma sen ona poncik dir poncik
Sagol burayi trip bolumu sanmisim demekki .... her zaman 3 5 belli basli kisi hep birbirne cvplar veriyor gbi tatliannr herkesi alintiliyor ozenle .. ha benimde kacirdiklarim oluyor gercekten dedign gbi keni msjlarimizi bile bulamiyoruz bazen ama a gormemisiz sendemi burdaydin vs denebilir herneyse benlik sknti yok ... brya skntj atmaya stres atmaya geliyoruz keyifli olmasi lazm keyif bozucu deglİnsanlık hali kuzum yeri geliyor biz bile kendi mesajımızi bulamıyoruz düşün yaniama tutup çok ayıp kendi aranızda fln filan dmeek bana biraz abes geliyor yani geyik yeri yani burası trip yeri değellllllll
hindi boynu ve pilav kuzumNe yaptin çicegim yemege
Yemegimi yedim yatiyorum bulasiklar bni bekliyiiiNapammmm kk geyik anca sen napan şekerim
Oh oh afiuet olsun kuzum daha ne olsun bir kus sutu eksikhindi boynu ve pilav kuzum
Afiyet olsun cnm ahh bulaşıklar yokmu bulaşıklar kendi kendine yıkansa nasıl da güzel olur beeeYemegimi yedim yatiyorum bulasiklar bni bekliyiii
Ya da herifler sen otur hayatim bn buralari toplar cayi koyar gelirim dese ah ah nerdeeeAfiyet olsun cnm ahh bulaşıklar yokmu bulaşıklar kendi kendine yıkansa nasıl da güzel olur beee
Ya var ya ben 1 haftadır hastayım sağolsun eşim bulaşığı yıkıyor yemeği bazen ben yaptım bazen ooo diyorum ki aşkım yoruldun bee ben tabi o sıra kk geyikteyim yok aşkım yorulmadim.alt tarafı iki bulaşık yıkadım bir kaç güne acısını çıkarır diye düşünüyorumYa da herifler sen otur hayatim bn buralari toplar cayi koyar gelirim dese ah ah nerdeee
Aynen tatlişIyi demis haa haklı teyzemhormonlu gebelik
Benimki diyor valla geveze adamın hakkını yemeyelimYa da herifler sen otur hayatim bn buralari toplar cayi koyar gelirim dese ah ah nerdeee
Valla zormş kıız yogurt kürü ne işe yarıyoSabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyor
Bebiş için kuzum diyetisyen verdi yoğurt, tarçın, buğday ruşeymi ve probiyotik tozu. Hem bağırsakları çalıştırıyor hem bebişe vitaminValla zormş kıız yogurt kürü ne işe yarıyo
Yarasın teyzesinin kuzusunaBebiş için kuzum diyetisyen verdi yoğurt, tarçın, buğday ruşeymi ve probiyotik tozu. Hem bağırsakları çalıştırıyor hem bebişe vitamin
Ohhhh yarasın kuzuyaaaa yoğurt gibi bem beyaz bir bebek olsunBebiş için kuzum diyetisyen verdi yoğurt, tarçın, buğday ruşeymi ve probiyotik tozu. Hem bağırsakları çalıştırıyor hem bebişe vitamin
T Tatlianne20 kolay gelsin canom
meleğim hepiniz canımsınız sknti yok gerilmeyin muck yanaklarinizdan öperim. Erken geldim bak geyige.Sagol burayi trip bolumu sanmisim demekki .... her zaman 3 5 belli basli kisi hep birbirne cvplar veriyor gbi tatliannr herkesi alintiliyor ozenle .. ha benimde kacirdiklarim oluyor gercekten dedign gbi keni msjlarimizi bile bulamiyoruz bazen ama a gormemisiz sendemi burdaydin vs denebilir herneyse benlik sknti yok ... brya skntj atmaya stres atmaya geliyoruz keyifli olmasi lazm keyif bozucu degl
Zayiflatiyorda minigimmValla zormş kıız yogurt kürü ne işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?