- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.361
Eksik yazmışım kuzum kusura bakma dediklerime ek olarak kadınlar kulubü foruma tıkla orada yazıyorMaalesef konu aç yazmıyor.
Çalışırken daha aktifim yahu, 2 haftadır evde pinekliyorum.Kız bi tatliş olamadık valla hep tembeliz
Yok canım ya forum a tıkladığımda eski konular paylaştıklarım çıkıyor ama soru sormam için bir şey yazmıyor.Eksik yazmışım kuzum kusura bakma dediklerime ek olarak kadınlar kulubü foruma tıkla orada yazıyor
Nasıl yaa yanlış yere tıklıyorsun benceYok canım ya forum a tıkladığımda eski konular paylaştıklarım çıkıyor ama soru sormam için bir şey yazmıyor.
Şöyle yapalım sol köşede 3 tane çizgi var bas ona portal yazıyor ona bak bekle kadinlar kulübü koca başlık çıkacak ortada ona bas bekle ve yeni mesajlar ve konu aç yazıyor bas oraya mutlaka olur yaniYok canım ya forum a tıkladığımda eski konular paylaştıklarım çıkıyor ama soru sormam için bir şey yazmıyor.
Ah kuzum yaaa içime oturdu şimdiMaalesef ben köydeyim şehire gitmek için araba bittiamaann can sağlığı olsun amaç gülmek eğlenmek
Kuzum yok yaa şaka yapıyorum deliAh kuzum yaaa içime oturdu şimdinerdeydin sen ballı Lokumum
Kuzum yorgunluktan pert oluyorum aradabakiyorum okadar miran yasir baya ugrastiriyor
Adanalılarda yapar dimi çiğköfte kız yakın olaydık beee hepimiz sarvurlmuşuz biyerlereKuzum yok yaa şaka yapıyorum deliadana ceyhan
Yok kız bizde pek yapılmaz genelde kısır mercimekli köfte patatesli köfte fellah köftesi (bizde sarımsaklı köfte olarak geçer) falan çiğ köfte daha ağır bizim burada yakıyorAdanalılarda yapar dimi çiğköfte kız yakın olaydık beee hepimiz sarvurlmuşuz biyerlere
Yafruuuuummm gel kıııız valla yazacaktım ben 3 burdan birde diğer yerlerde konuşunca aklımdan cıktı bianda balımm napıyonnAraniza gelsekte kendi cevrenizde sohbete devam.yapiyosnuz kizlar ayip ama herneyseee.. iyi aksamlariniz olsun
Yumurtalı çiğköfte yapiyormusunuzYok kız bizde pek yapılmaz genelde kısır mercimekli köfte patatesli köfte fellah köftesi (bizde sarımsaklı köfte olarak geçer) falan çiğ köfte daha ağır bizim burada yakıyor
Evet ama herkes bilmez bizde malatyalı komşumuzdan öğrendikYumurtalı çiğköfte yapiyormusunuz
Oda doğru adana yanıyodur şimdi :)) ,ama kısır dedin mercimek köftesi dedin beni benden ettinYok kız bizde pek yapılmaz genelde kısır mercimekli köfte patatesli köfte fellah köftesi (bizde sarımsaklı köfte olarak geçer) falan çiğ köfte daha ağır bizim burada yakıyor
Ay harbiden yaa bulgurum kalmadı kısır yaptım o gün yoksa bir mercimek köftesi yapardım akşamaOda doğru adana yanıyodur şimdi :)) ,ama kısır dedin mercimek köftesi dedin beni benden ettin
Yaaaa ben varya bayılırım ona yaaa böyle bir lezzet olamaz ımmmmm ımmmmEvet ama herkes bilmez bizde malatyalı komşumuzdan öğrendik
Napalim damara devammmYafruuuuummm gel kıııız valla yazacaktım ben 3 burdan birde diğer yerlerde konuşunca aklımdan cıktı bianda balımm napıyonn
Bende ama beni aşırı rahatsız ediyor hem sarımsak hem bulgurYaaaa ben varya bayılırım ona yaaa böyle bir lezzet olamaz ımmmmm ımmmm
Damar?Napalim damara devammm
İşte bagzilarina dokunuyor yaaaBende ama beni aşırı rahatsız ediyor hem sarımsak hem bulgur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?