- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.321
Boynum çok ağrıyor, sola doğru çeviremiyorum keyfim yok o yüzden sohbetin dibine dibine vuramıyorum.selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı sohbetin dibine dibine vuralım hadi gelin cikin cikin gelin herkes davetlidir♥
Dimi bi slm çaktı kalanı yapmaya gitti bu yine bitmiyorrrrduuuuYorganları havalandırmaya gitmiştir kuzum gelir 4.5 saate
Geçmiş olsunBoynum çok ağrıyor, sola doğru çeviremiyorum keyfim yok o yüzden sohbetin dibine dibine vuramıyorum.
Ohh ohh Yee kütür kütür bensiz hıhh benimde buzluğumda karadutum varBende onun için attım ama bu şekilde yemek daha güzel
Dimi bi slm çaktı kalanı yapmaya gitti bu yine bitmiyorrrrduuuu
[/QUOTE= ceee diyor gidiyoriki kişiler alt tarafı ama yine bitmiyor yine yoruldu bee
Gel kuzum birlikte yiyelimOhh ohh Yee kütür kütür bensiz hıhh benimde buzluğumda karadutum var
Tişikkielir buzlu portakalımmmGel kuzum birlikte yiyelimoo oda güzel sana da afiyet olsun o zaman
Ayyy kuzm sorma nasıl öyle oldu anlamadım s.çtı batırdıKız alıntının içine etmişsin. Valla benim evedw gelse pek hamarat :)))
Hmm güzelmiş rumuzumu buzlu portakal mı yapsamTişikkielir buzlu portakalımmm
Yap kızzz yakışırHmm güzelmiş rumuzumu buzlu portakal mı yapsam
Kız adımı değişirsem ortalık karışırYap kızzz yakışır
Yap kızzz yakışır
Özel başlıkKız adımı değişirsem ortalık karışırbende altına ekledim ne diyorduk ona
Valla cuk oturur ona bu nickAyyy kuzm sorma nasıl öyle oldu anlamadım s.çtı batırdıçok hamarat çok acaba hamarat annemi koysa ismimi
Yok yaGeçmiş olsunklimanın ya da vantilatörün karşısında mı uyudunuz
Anladım geçmiş olsun havlu ılıtıp koysan boynuna belki yumuşatır birazYok yagece terliyor boynum sabaha doğru serin hava vuruyor o ter soğuyor bu kez de boyun tutuluyor. Acısından mahvoldum. Teşekkür ederim.
Valla çok güzel oldu ballll yakıştı inanki ayrı bir hava kattıKız adımı değişirsem ortalık karışırbende altına ekledim ne diyorduk ona
Sağol kuzumValla çok güzel oldu ballll yakıştı inanki ayrı bir hava kattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?