- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.301
Yok kız sabah erkenden açlıkla uyanıyoruzuykucusun
mutfaktan çıkamıyor ki kk girsinYok kız sabah erkenden açlıkla uyanıyoruzöğlene kadar şu ilaç şu yemek saati şu ara öğün derken hop saat bu
Aynen valla yamutfaktan çıkamıyor ki kk girsin
Aynen valla yaçalışsaydım işten kovarlardı beni
Sabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyorevde ne yiyon bu kdr acaba
Neguzel bir gebelik süreciSabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyor
Yaa hiç sormaNeguzel bir gebelik süreci
Iyi demis haa haklı teyzemYaa hiç sormaannem iğne ilaçla doğuruyorsunuz deyip duruyor
Geldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiimŞştt yavru ceylanT Tatlianne20 periliçeemmm Blue_Peri böcüğüüümm balbocuuu ahh ahh kutsalım yok ortalıkta KutsalI demek isterdim napıyonuz güzellikler şenlikler
Bal küpümmmm bittimi iş gıı
Napim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorumGeldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiim,napim spagetti hüplettim göbiş doydu tvye bakıyorum sen napıyon balll ,ahh valla gitti kız ses seda yok
Yorganları havalandırmaya gitmiştir kuzum gelir 4.5 saateGeldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiim,napim spagetti hüplettim göbiş doydu tvye bakıyorum sen napıyon balll ,ahh valla gitti kız ses seda yok
Kız limonda atıp portakalla limonata yapıyorlar bi yapayım dedim kış geçti dolaba atamadım bi :)) ohh valla afiyet olsun ne iyi olur serin serinNapim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorumhe yaa kayboldu nerelere gittiyse
Afiyet olsun sana da
Bende onun için attım ama bu şekilde yemek daha güzelKız limonda atıp portakalla limonata yapıyorlar bi yapayım dedim kış geçti dolaba atamadım bi :)) ohh valla afiyet olsun ne iyi olur serin serin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?