evde ne yiyon bu kdr acaba
Sabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyor

Neguzel bir gebelik süreci

Bende geldimmmm napjyosunuz ... ben gene gezmeden geldim yorgn seklde oturuyorm makineye camasir attim kizi yikadim giydirdim ikimizde bitik sekldeyiz aksama bamya yemegim var bide onceki gunden trilece . Salata ve arpa sehriye pilavi dusunuyorum yapabilirsem kocam gelesiye . Bibyigin utu var yapmam gerek ama bu sicakta hic icmden gelmiyo .

Geldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiim ,napim spagetti hüplettim göbiş doydu tvye bakıyorum sen napıyon balll ,ahh valla gitti kız ses seda yok
Napim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorum he yaa kayboldu nerelere gittiyse
Afiyet olsun sana da

Napim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorum he yaa kayboldu nerelere gittiyse
Afiyet olsun sana da
Kız limonda atıp portakalla limonata yapıyorlar bi yapayım dedim kış geçti dolaba atamadım bi :)) ohh valla afiyet olsun ne iyi olur serin serin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…