- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikte kadın psikolojısını bakmıs gecen gün gördümBenimki bilmio orayı ben ordan bakım napmıs diye henüz kötü bişi görmedim varsa yoksa Galatasaray aratmıs Google hakkını ona kullanıyor![]()
çekildim resmen kurudum ahahah göbeğimi eritseler ya orayi yeseler ahahayediler etlerimizi![]()
alimmm benn yarinnİşini sağlama al yani bilemicem![]()
aynen bakalim hemmen.Yarın ilk işim bu![]()
benimki bilir oyle şeylerBenimki bilmio orayı ben ordan bakım napmıs diye henüz kötü bişi görmedim varsa yoksa Galatasaray aratmıs Google hakkını ona kullanıyor![]()
bende bakarim yarın.Benim eşimde de kötü bise olmaz ama yine bakayımoda futbol gs oyun bildiği bu
hoşgeldin baluum napiyonnnBiri bana mı seslendi![]()
Eşime diyim koye gidince kullanioz sinek ilaci vücuduna suruyon gelmiyor ondan alsin a101denKirpiklerim ağrıdı yasinekler yüzünden
![]()
Valla arada ben bakıyorum onunkineAhaha Google hesabına gir esinin bak ordaki etkinlik gecmısıne hepsi vardır![]()
:) bilmem bi süre sonra bakiyim diyorum on sayı artsa yeter yawO nası olcak![]()
Allahım ya:) bilmem bi süre sonra bakiyim diyorum on sayı artsa yeter yaw
O neymiş kızEşime diyim koye gidince kullanioz sinek ilaci vücuduna suruyon gelmiyor ondan alsin a101den
Ismini unuttum ama fisfi gibi f l başlıyordu heral orda var turuncu kapak iyi gekiyordi yoksam yediler beniiiO neymiş kız
çekildim resmen kurudum ahahah göbeğimi eritseler ya orayi yeseler ahaha
alimmm benn yarinn
aynen bakalim hemmen.
benimki bilir oyle şeyler
bende bakarim yarın.
hoşgeldin baluum napiyonnn
Bakayım varsa bende alırım zira naçizIsmini unuttum ama fisfi gibi f l başlıyordu heral orda var turuncu kapak iyi gekiyordi yoksam yediler beniii
Komple banyo yapalımHer yerine kzuu kasinan![]()
Iyi ettin kuzu sıcak bende terledim haa adam horluyor kafamda bende kkda dolaniyom kuzu geyik yapiyomHoşbulduuum tatlış Balkona aattıım kendimi sıcaktan en sonundasen naptın bakiiim
Yatmadan önce yap kasinmaKomple banyo yapalım![]()
Sinekler yetmıyır bıde herif horluyor ya alman tırı gibi hırrrr horrrYatmadan önce yap kasinma![]()
Adamlara laf yok hic bisi kabum etmezlerrrSinekler yetmıyır bıde herif horluyor ya alman tırı gibi hırrrr horrrdıorum sen gece horluyorsun benım burnum tıkalı ondan dıor hiçte toz kondurmaz
![]()