bizimki kafami bulup uzaklasiyom zorlar kolunun altina sokup öpecek azcik duruyom sonra donuyom tele bakiyom ter içinde kaliyom 😂😂

Merak ettim naptii kizz
Elimi nereye soksam bulur GPS taktırmış sanki 🙄😂 Seninki de pek azimli tutup illa öpcek o kafayı 😁😁

bizimki kafami bulup uzaklasiyom zorlar kolunun altina sokup öpecek azcik duruyom sonra donuyom tele bakiyom ter içinde kaliyom 😂😂

Merak ettim naptii kizz
Yine erkenden uyudu bende kk'da takiliyom eşim dönüp duruyo birden başını bana doru getirdi korktum gizli kullanıyom ya gördü sandım 😱😳 öptü uyudu tekrar 🤪

Sinek mi yedi seni de😄
evet ya deli gibi kaşınıyor 😂😂
Kocan kaşisin seniii :KK8: :KK8:
adami kaldirirsam hem bunun için mi kaldirdin der hem gelemm buraya ahah uyumak zorunda kalırım 😂😂
Kocişin neti hırkızlık ettim takılıyom balll sen napan bitimi temizlik :KK66:
perdeler camlar lavabolar kaldi hali yüzü silcem😂😂
Kocalarımız iyi ki var ya o değilde :KK53:
iyikiiiiiii😂😂

evet ya deli gibi kaşınıyor 😂😂
adami kaldirirsam hem bunun için mi kaldirdin der hem gelemm buraya ahah uyumak zorunda kalırım 😂😂
perdeler camlar lavabolar kaldi hali yüzü silcem😂😂
iyikiiiiiii😂😂
Anam benim evede Bi el at :)))

Dun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
Hepinizi öpuyorum kizlar.
Kizimada şifa dileyin olur mu teyzelerii :KK42:
Iyigeceler canım rabbim şifasını versin inşallah çok geçmiş olsun

Elimi nereye soksam bulur GPS taktırmış sanki 🙄😂 Seninki de pek azimli tutup illa öpcek o kafayı 😁😁
bluetooth gibi desene çekiyorsun adami 😂😂 sorma yaa eli boynumda ter doktum yaa cekmem lazim o koluu el atin banaa kurtarinn😂😂
Yine erkenden uyudu bende kk'da takiliyom eşim dönüp duruyo birden başını bana doru getirdi korktum gizli kullanıyom ya gördü sandım 😱😳 öptü uyudu tekrar 🤪
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahah

Dun gece sabaha kadar uyuyamayan biri olarak gozlerim kendini otomotiğe bağladii ..
İyi geceler balım Rabbim minnakıma şifa versin öp yerime:dua: :KK15:

bluetooth gibi desene çekiyorsun adami 😂😂 sorma yaa eli boynumda ter doktum yaa cekmem lazim o koluu el atin banaa kurtarinn😂😂
ayy sende benim gibi oluyon desene kizz ahahah benimkide bilmiyor yaa ahahah
Vallaha ya görse kıyamet kopar

hayirli geceler acil şifalar diliyorum balim tez iyileşir melegim😘😘
Kimin kocasıııı buuuuğğğğ :KK53: :oops:
benimmmmm bu benimmm 😂😂😂
Anam benim evede Bi el at :)))
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlarada😂😂
Ceksende bulur merak etme 🤣 fazla uzaklaşamazsın :KK8:
simdi kolumu ısırdı sinekkkkk
Vallaha ya görse kıyamet kopar
Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsin😂😂

benimmmmm bu benimmm 😂😂😂
gelirim kiz pilim bitmedi daha ankarada kv annem evide demeselerde vazife olarak yerine getircem yapcam onlarada😂😂

Adelimmm sonumuzz ne olur kizzz googlede giris ediyom ya adamin aklina gelmiyor bura ahahah nerden bilsin😂😂
Benim adamında nerden gelcek aklına kayıtları hep siliyom yatarken 🤪

benimmmmm bu benimmm 😂😂😂

Bu senenin sinekleri cok ısırıyor vahşi baya 😁

Back