- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #53.081
ayyy hemen aşık oldummmm gitarına bayildimmmGönül bağım aşk çiçeğim uğur böceğimmmm sana güller menekşeler morlar sacayim
hayir yaww burda 40 Lar 50 ler 30 lar gördük yani yas sınırı yok ortama uymak geyik etmek yeterli canimmAman iyi be gidiyom
sen varya sennn iki yuzluuuuuuuqqqqben sopamıda aldım arkandayım canım dal de dalayım
neeee ciddimisinAyyyy cocuga araba çarptı yaaa
dikdim sene konusmam dizlennnnşimdi öğrendi şaşırdı ne poh yicez
sen al da kalbim girikkkkkkSana özel alim
Yaaa icim kötü oldu bak bi bisi varmi.Bir fren sesi geldi ama iş işten geçti koştum baktım bisikletle karşıdan karşıya geçerken araba çarptı millet toplandı ama ayağa kalkamiyor
Abov ne ettm kidikdim sene konusmam dizlennnn
sen al da kalbim girikkkkkk
Yaaa icim kötü oldu bak bi bisi varmi.
Offf yaaaCiddiyim yaa kızlar bir anda oldu pezevg biri ağzında sigara ile gelmis yavaş yavaş yürüyor çocuğa bakmaya geliyor
ayyy hemen aşık oldummmm gitarına bayildimmm
hayir yaww burda 40 Lar 50 ler 30 lar gördük yani yas sınırı yok ortama uymak geyik etmek yeterli canimm
sen varya sennn iki yuzluuuuuuuqqqq
neeee ciddimisin
Ben bi gittim geldim amma hala burda mişimdi öğrendi şaşırdı ne poh yicez
Ben bi gittim geldim amma hala burda mi
Korktum ben bise ettim sandım oh icim rahatladı
Korktum ben bise ettim sandım oh icim rahatladı
iyi etmisler ya bisi olmaz insallahhAmbulansı bekliyorlar cnm yerde çocuk daha 12 13 yaşında geldi şimdi ambulans
uzulme uzulmeeeeqqq beneneeeeöle deme ya üzüldüm şimdi
kuzum pazar gunude 12 yaslarinda cocuk motora bindi araba altina girdi bisi olmadi annenin haberi yok gelde napcan iste kandiriyorlar hep.Çok büyük bir şey yokmuş ama alıp götürdüler işte anne babalara çok kızıyorum gerçekten evde oturup televizyon izlicez diye çocuklara bakmiyorlar yaa çok kızıyorum
Hemde büyük küfür
Olaya fransizim neydim bensus kız yardımcı olmaya çalış
yik yok senlik durum sen pudinq yapcanya bana sen affettin kendiniqqKorktum ben bise ettim sandım oh icim rahatladı
gidemezsin gönlümü alllllOrtalık karıstı bee gidiyom ben
Hihhhsus kız yardımcı olmaya çalış
Olaya fransizim neydim ben
Benenene yaawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?