- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha güleceğim yoktuuEk paket benim kociş oluyor![]()
Kız valla netim bitmek üzere uzatmaları oynuyozzz şuanHemen bitiyor zatinnn kaçıyor![]()
Ne ettin oladar kiz 10 gunde kimle aldattin bizi bakemmm.Kız valla netim bitmek üzere uzatmaları oynuyozzz şuantee ayın 20 si yenilenecek
![]()
DimeeeemNe ettin oladar kiz 10 gunde kimle aldattin bizi bakemmm.
nerelerdeydin kiz nerde aldattin beniiGeldim bacım geldim durumda beyinler yandı azcik ta burda yansın bakem![]()
![]()
hoşgeldin sefa getirdin kuzummm hemen kendini tanit bakemHep görüyordum başlığı bir bakayım dedim ☺selamlar kızlar![]()
Dimeeeem![]()
Cigerimi deşme girme oralaranerelerdeydin kiz nerde aldattin benii![]()
Olsun be 20 yaş büyüksün ama bueda yas sınırı yok hep kafa dengi eşit konuşuyoz hey maşallah bee yılların evliligi neler yaşamışsın dir sen şimdi masallah kuzumYarışma kuralları neler40 yaşındayım. 20 yıllık evliyim, 2 ergen sahibiyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
yaş tutuyordur insallah☺
nerelerdeydin kiz nerde aldattin benii
hoşgeldin sefa getirdin kuzummm hemen kendini tanit bakem
minik kalp0753 bu aldatıyor bizi gizzz
Evet cikiletaen iyisi masallah hadi geyik edelumm
etiketi yeni farkettim deluuuu
cikolatmuii
ohhhhhhhhh ellerine sağlık üşengeç hatunnnn.
bacağından tuttum bende.
Hoşgeldin bus bus nasılsın bakemmmm kahvelerden al bitane![]()
Yok beee yavru ceylanım aldatirmiyim seni senin üzerine gül koklamamBeni aldatiyon senn![]()
yarin pudinq istiyorum cikulatlii sendennEvet cikileta![]()
Ötekileri koklada beni koklama yaniqqqqqYok beee yavru ceylanım aldatirmiyim seni senin üzerine gül koklamam![]()
Korkma be aglamicam benimki mutlu olanındanOlsun be 20 yaş büyüksün ama bueda yas sınırı yok hep kafa dengi eşit konuşuyoz hey maşallah bee yılların evliligi neler yaşamışsın dir sen şimdi masallah kuzum![]()