- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.121
Ben hic dikkat etmiyom ama yükseliyor evet ahahahah geyigi burda edekminik bir dipnot: msj sayımız yükseliyo assdsdasfdasdfaf
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hic dikkat etmiyom ama yükseliyor evet ahahahah geyigi burda edekminik bir dipnot: msj sayımız yükseliyo assdsdasfdasdfaf
Yok bacım ya hep şifreli uleynn yedik sankim.Bi net kır kiz biyerden![]()
Ben hic dikkat etmiyom ama yükseliyor evet ahahahah geyigi burda edek![]()
Ben bi ara sifre kırıcı uygulamadan denk gelirdi yapardım ahahahYok bacım ya hep şifreli uleynn yedik sankim.![]()
Gitti kuzjm gitti bacagi biraz aksiyordu incildi heralde
Oy balm bende seni sevrem kaçır beniaşklarım hepinizi çok seviyorumama kaçamak yapmak isterseniz sopama atlamanız yeterli
![]()
![]()
![]()
![]()
Elestiri olarakmi yapıldıKızlar ben duvarım da birşey paylaşmıştim ama o video okadar değişik bişey ki oraya yorumlar yapılmış bir bakı verin bakem niye oraya yapıldı anlamış degelimm nasıl bir mesaj vermiş olabilir o video
Gıız banada dere :)))Ben bi ara sifre kırıcı uygulamadan denk gelirdi yapardım ahahah
Oy balm bende seni sevrem kaçır beni![]()
Mavi kupligi alsitircaz inşallah alinti ede edeaynenmavi kuplik becerebileydi
![]()
Bebeem bende arada iş yapmaya gidiyom
Yok bitanem hayır dualariElestiri olarakmi yapıldı
Özelden yaparim size tamm.Gıız banada dere :)))
Giz biz bizeyiz anammmmm kim var hele bacıninnnBebeem bende arada iş yapmaya gidiyom
Bura hep karışık tatlisin topik sonuçta![]()
Tamam balllÖzelden yaparim size tamm.
Olur sen iste yetrkiama gizli olsun kimseye deme sonra olay çıkıyooyarın sabah 8de buluşalım bohçanı ayarla 2de çikolata koyuver
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla kız bemde bi pattes soyam dedim karışmış hepBebeem bende arada iş yapmaya gidiyom
Bura hep karışık tatlisin topik sonuçta![]()