Kuru iftiraaaaaaaa:KK57:

Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ size:63: hiç yalnız bırakmadım sizi WC ye giderken bile böylemi karsılığı:63:

aşkım anlasana sende tatlı anneyi kandırmak için öle dedim :KK70: aşkımız ifşa olmasın die :KK70: :KK70: :KK70: sada<d

kız gördüm demin 1 alaman çikolatası için aşk yaşadılar şahit oldum ellemedim seni bekledim :KK70: :KK70:
ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olur😂
Korkma be aglamicam benimki mutlu olanından 😂
mutlu versiyon dinliyek 😂😂 neler ettin bakem ev hanimi is vs.
Aldatiyon aşk yasiyon😂😂

ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olur😂

Aldatiyon aşk yasiyon😂😂
🙄😳

Aldatiyon aşk yasiyon😂😂

ben sopamıda aldım arkandayım canım dal de dalayım :D :KK55::KK55::KK55:

benene o cukulati herkeslen paylasiyonn 😥
Kuru iftiraaaaaaaa:KK57:

Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ size:63: hiç yalnız bırakmadım sizi WC ye giderken bile böylemi karsılığı:63:
dogri diyirimmm ama bana oyun oynarsiniz heeeeh
valla ablamızsın büyümüzsün :KK70: ben 24 yaşındayım :KK70: :KK70:
aşkım anlasana sende tatlı anneyi kandırmak için öle dedim :KK70: aşkımız ifşa olmasın die :KK70: :KK70: :KK70: sada<d
Neeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeee

Bir fren sesi geldi ama iş işten geçti koştum baktım bisikletle karşıdan karşıya geçerken araba çarptı millet toplandı ama ayağa kalkamiyor😥😥😥

Back