- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep görüyordum başlığı bir bakayım dedim ☺selamlar kızlar![]()
Olsunyarin pudinq istiyorum cikulatlii sendenn
Ötekileri koklada beni koklama yaniqqqqq![]()
Hosbuldumhoş geldin canım![]()
Kuru iftiraaaaaaaanerelerdeydin kiz nerde aldattin benii
hoşgeldin sefa getirdin kuzummm hemen kendini tanit bakem
minik kalp0753 bu aldatıyor bizi gizzz
Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ sizeyapar oo kaşla göz arası![]()
![]()
Kuru iftiraaaaaaaa
Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ sizehiç yalnız bırakmadım sizi WC ye giderken bile böylemi karsılığı
![]()
ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olurkız gördüm demin 1 alaman çikolatası için aşk yaşadılar şahit oldum ellemedim seni bekledim![]()
![]()
mutlu versiyon dinliyekKorkma be aglamicam benimki mutlu olanından![]()
Aldatiyon aşk yasiyonNe yapiyoz![]()
Gönül bağım aşk çiçeğim uğur böceğimmmm sana güller menekşeler morlar sacayimÖtekileri koklada beni koklama yaniqqqqq![]()
Aman iyi be gidiyomvalla ablamızsın büyümüzsünben 24 yaşındayım
![]()
![]()
ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olur
mutlu versiyon dinliyekneler ettin bakem ev hanimi is vs.
Aldatiyon aşk yasiyon![]()
ysaaa iyi etmissin olayi ben gelmeden girmemissin baqk sen şunlaraaa ayirmasinida biliriz. Biz o cukulata cokomat olur
mutlu versiyon dinliyekneler ettin bakem ev hanimi is vs.
Aldatiyon aşk yasiyon![]()
Aman iyi be gidiyom![]()
Haa neysemaşkım anlasana sende tatlı anneyi kandırmak için öle dedimaşkımız ifşa olmasın die
![]()
![]()
sada<d
benene o cukulati herkeslen paylasiyonn
dogri diyirimmm ama bana oyun oynarsiniz heeeehKuru iftiraaaaaaaa
Ben şey dicektim minikimlen dicektim satıverdi hemen tüüüüü size bide balgamlı tüüü böğğ sizehiç yalnız bırakmadım sizi WC ye giderken bile böylemi karsılığı
![]()
valla ablamızsın büyümüzsünben 24 yaşındayım
![]()
![]()
Neeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeeeaşkım anlasana sende tatlı anneyi kandırmak için öle dedimaşkımız ifşa olmasın die
![]()
![]()
sada<d
Sana özel alimbenene o cukulati herkeslen paylasiyonn
dogri diyirimmm ama bana oyun oynarsiniz heeeeh
Neeeeeeeeeeereeeeeeeeeeeeeeeeee