- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.341
Iyiyim şükür biraz tansiyon falan düşüktü eşime dedim bisiler alıp çıkarsın diye yedim uzandım serum takılı yatiyom hastanede
Canım bu kustugum içim vitaminsiz kalmisim takviye yapiyor iki gun yatacam yarin aksam cikarirlar belki
Aynen pek takmiom annemler diyor sakat deyip normal olan varmis ile deyip anneden sıvı alıyormuş bu tehlikeliydi ne olursa olsun bisi olmaz dediler akrabalara yasanmis normal olmusOlsun onu sen dusunme simdi daha kesin bisey yok neler diyolarda bisey olmuyor allahin izniyle.. hem bu doktor hatirla kesede yok demisti sonra var dedi stres yaptirmasin sana
Insallah saglikli bir bebis alirsin kucagina cnm dualarim sizinle. Kötü düsünme bazen yanlis görebiliyor doktorlarAmin cnm bilmiom doktor ense kalinligi şüphesi gördü sakat olma durumu varmış tam belli değil ilerlilerleyen zamanda bakilacak bu sorun cikti
Aynen öle canımİlk aylarda sürekli çıkardığın icin vücut direnci düşüyor ..
Hemen telaşlanma yaa!! İnsallah yoktur öyle birsey ..Amin cnm bilmiom doktor ense kalinligi şüphesi gördü sakat olma durumu varmış tam belli değil ilerlilerleyen zamanda bakilacak bu sorun cikti
Hiç sorma şükür yinedeGecmis olsun kuzumm nasilsin simdi?
Yaw birgün yoktum kk da hemen hastanelere düsmüsün
Aminnn canım allah razi olsun canımInsallah saglikli bir bebis alirsin kucagina cnm dualarim sizinle. Kötü düsünme bazen yanlis görebiliyor doktorlar
Görümcemin bebegi icin demis doktorlar down sendromlu dogacak diye hemde son dakikasina kadar. Dogdugunda cocuk normalmis.Aynen pek takmiom annemler diyor sakat deyip normal olan varmis ile deyip anneden sıvı alıyormuş bu tehlikeliydi ne olursa olsun bisi olmaz dediler akrabalara yasanmis normal olmus
Tabiki bunada sükür allahtan hayirlisi cnmHiç sorma şükür yinede
Şuan onu takmak istemiyom zaten netlesmeden rabbime kaldi yavrumu sagsalim aliyimHemen telaşlanma yaa!! İnsallah yoktur öyle birsey ..
Aynen annmlerde ole dedi takma dedi kuzenlerimde olmus sapasaglamlarmis sakat sendrow bisileride yokmuşGörümcemin bebegi icin demis doktorlar down sendromlu dogacak diye hemde son dakikasina kadar. Dogdugunda cocuk normalmis.
Aynen öyle cnm akisina birak.Aynen annmlerde ole dedi takma dedi kuzenlerimde olmus sapasaglamlarmis sakat sendrow bisileride yokmuş
Nasılsın cnmHayırlı geceler cnm
Kalp kalbe karşıEe kizlar baska ne yaptiniz
Sanada gecmis olsun cnmBenm yarin sabh 8 de ameliytim var hala oturuyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?