- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.321
Bende geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldumHosgeldinnnn
HosgeldinKizlar ben geldimmm
HosgeldinBende geldim
Hosbuldum canimHosgeldin
Hayırlı cumalar canım ❤Gönülden dilediğiniz her güzel şey, hayalden çıkıp, gerçeğe dönüşsün... Cuma akşamınız mübarek olsun.
Bende şimdi sana yazacaktım ne oldu tam olarak , nasılsın tatlım benimHayırlı cumalar canım ❤
Sana da canim hayırlı cumalarBende şimdi sana yazacaktım ne oldu tam olarak , nasılsın tatlım benim
Iyiyim şükür biraz tansiyon falan düşüktü eşime dedim bisiler alıp çıkarsın diye yedim uzandım serum takılı yatiyom hastanedeBende şimdi sana yazacaktım ne oldu tam olarak , nasılsın tatlım benim
Canım bu kustugum içim vitaminsiz kalmisim takviye yapiyor iki gun yatacam yarin aksam cikarirlar belkiCanmm hala hastanedemisimm inss hemn gecer donersn eve
Olsum cnm daha iyi ilgilensinler dinlen sende azcikCanım bu kustugum içim vitaminsiz kalmisim takviye yapiyor iki gun yatacam yarin aksam cikarirlar belki
Hayırlı geceler cnm
Hımm. İyi canim geçmiş olsun aman bisey olmasında Allahım sen koru bebeğimizi ..Iyiyim şükür biraz tansiyon falan düşüktü eşime dedim bisiler alıp çıkarsın diye yedim uzandım serum takılı yatiyom hastanede
Aynen inşallah atlatirim bide bu ense kalinligi çıktıOlsum cnm daha iyi ilgilensinler dinlen sende azcik
İlk aylarda sürekli çıkardığın icin vücut direnci düşüyor ..Hımm. İyi canim geçmiş olsun aman bisey olmasında Allahım sen koru bebeğimizi ..
Olsun onu sen dusunme simdi daha kesin bisey yok neler diyolarda bisey olmuyor allahin izniyle.. hem bu doktor hatirla kesede yok demisti sonra var dedi stres yaptirmasin sanaAynen inşallah atlatirim bide bu ense kalinligi çıktı
Amin cnm bilmiom doktor ense kalinligi şüphesi gördü sakat olma durumu varmış tam belli değil ilerlilerleyen zamanda bakilacak bu sorun ciktiHımm. İyi canim geçmiş olsun aman bisey olmasında Allahım sen koru bebeğimizi ..