- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.301
Hadi sende güzel sağlıklı hayırlı birgün gecer kuzum günaydınHayirli sabahlar günes isiklarimmm
Nasilsiniz?
Doktorumu aradim 3 saat sonra gel dedi cok yogunmuslar. Sonra hazirlanip annemlere giderimkahvaltimi yapip doktora gecerimm
Geçmiş olsun canim ... doktorda hazırmış hemen almaya !! İnsallah hallolur..Doktora geldm polipin var allalim hemen yarin dedi... ozel sigortam karsilarsa yarin alicaklar karsilamazsa devlete gidicem bakalim hep stres
Aynen gecen ay baska dr alayim demisti ben kendi dr geldim o takip edelim dedi simdi vakti evet varmis apayim dedi ozel sigortam karsilamazsa 3800 dediler. Vermek istemiyorum devletede bi gdiicemGeçmiş olsun canim ... doktorda hazırmış hemen almaya !! İnsallah hallolur..
Oraya da git bakalım ne diyecek ??Aynen gecen ay baska dr alayim demisti ben kendi dr geldim o takip edelim dedi simdi vakti evet varmis apayim dedi ozel sigortam karsilamazsa 3800 dediler. Vermek istemiyorum devletede bi gdiicem
Devlette hemen rahim.filmi istiyor oyuzden korkuyurm muayeneylede gorduler zatn bakalm habr bekliyorm sigortadanOraya da git bakalım ne diyecek ??
Halletim canim yarin olucam insOraya da git bakalım ne diyecek ??
İnsallah..Halletim canim yarin olucam ins
rahim filminden korkma canim rahim filmi hamileligi kolaylastiriyor diyor doktorlarDevlette hemen rahim.filmi istiyor oyuzden korkuyurm muayeneylede gorduler zatn bakalm habr bekliyorm sigortadan
Neyseki ona gerek kalmadi cnm muayeneyle gordu doktor yarin sabah 8de hemen gel dedi bakalmrahim filminden korkma canim rahim filmi hamileligi kolaylastiriyor diyor doktorlar
yani rahim filmi cekilirken bir ilac veriyorlarmis bu da rahmi temizliyormus
arkadasim rahim filmi cekildiginin ertesi ay kendiliginden hamile kalmisti
sabah senin icin okuyacagiz o zaman❤Rabbim sifa versin cnamNeyseki ona gerek kalmadi cnm muayeneyle gordu doktor yarin sabah 8de hemen gel dedi bakalm
Sgll cnm benimmmmsabah senin icin okuyacagiz o zaman❤Rabbim sifa versin cnam
Ne güzel Mesajlar öyle bayıldımGönülden dilediğiniz her güzel şey, hayalden çıkıp, gerçeğe dönüşsün... Cuma akşamınız mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?