- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.281
T
Tatlianne20
kocani uyutamadin mi daha kizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramiza hosgeldinnnOhhh bee dizim bitti sonunda
Iyim cnm tv izliyorum uykum gelmeye basladi birazHoşbuldum canımm napıyorsun iyimisin
Iyim cnm tv izliyorum uykum gelmeye basladi biraz
Uyanirim sorun olmuyor bende.Sabah kalkıcaksın şimdiden hiç düşünmeden yat sabah olunca pişman oluyorsun keske biraz daha uyusam. Diye doktora niçin gidiceksin öenmli bişey değildir umarım
Uyanirim sorun olmuyor bende.
Kan tahlili icin heralde demir eksikligim var yine.. ve asilarim tekrarlanmasi gerekiyor..
Hepsi cnm tetanus, ivir zivir ne varsa...Ne aşısı oluyordun?
Hepsi cnm tetanus, ivir zivir ne varsa...
Sagol cnm cok sükür ciddi bi durum yok.Anladım geçmiş olsun canım sevindim ciddi sandim biran Neyse yarın git ögren bende de kansızlık var bu aralar iki kolum sürekli ağrıyor tembellikten gitmiyorum
Hangi diziOhhh bee dizim bitti sonunda
Yok kuzm uyutamadim desem hastaneden 3 de geldim uyudum 6da bizimki geldi o geliş kaldi öle yorgunluk da vardıT Tatlianne20 kocani uyutamadin mi daha kizz
Onu ben çok uğraştım kapatmak için yönetim yapar ayarlardan girdigin saat etkinlik kapata biliyon bu pro falan farketmiyor.Canim bazılarının son etkinliği görülmüyor neden acaba ? Pro üyeler hariç
Aktif üye , popüler üye yazıyor bazılarında nedir bu??? Sende de yazıyor fark ettim....
Birde bir konu acınca onun linki nasıl alınıyoracaba??
Belki sen bilirsin @Eses07 ’im
Iyisin hadi bugün hazirlarsin menunu:)Yemeknyapmaktan kurtuldum kv cagirdi yemege
Hangi dizi
Sagol cnm cok sükür ciddi bi durum yok.
Sende git ihmal etme saglik önemli. Anneminde kolu agiriyordu doktor masaja göndermis kolu tembellesmis ondan agriyormus düsünsene..