- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.241
Yemeknyapmaktan kurtuldum kv cagirdi yemege
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh..Yemeknyapmaktan kurtuldum kv cagirdi yemege
Sen ne yapiyorsun cnmOhhh..
Yemek yiyorum canim..kaynanayla aran iyi galibaSen ne yapiyorsun cnm
Ben yarim saat sonra zumbaya gidicem
Direk koyuyorum fırınaKizlar aksama firinda patates ve tavuk var
Tavuklarin yumusacik olmasi icin düdüklüde kaynatip dami firina süreyim yoksa direk patateslerle birliktemi? Etin yumusak olmasini istiyorum
Rica ederim canımHımm tamam canim teşekkürler cevapladığı icin
Ben dizi izliyorum..Kizlar burdamisiniz
Gizlilik ayarından yapılıyor,sanırım benimde görünmüyor sanki çevirim dışı diye birşey vardı bulamadım şimdi baktımda,aktif,popüler üye,en sonda guru oluyor galiba mesaj sayına,beğeni sayına göre değişiyor.Canim bazılarının son etkinliği görülmüyor neden acaba ? Pro üyeler hariç
Aktif üye , popüler üye yazıyor bazılarında nedir bu??? Sende de yazıyor fark ettim....
Birde bir konu acınca onun linki nasıl alınıyor acaba?? Psikolojik Deliii
Şuan nasıl ateşi canimBender ama bjsey sorcam eşimin biraz atesi var yetiskinlerde ates nasil.dusurulur dus aldirdim ihlamur falan verdim ilac icse super olur ama bilemedm en iisi yat dedjm dinlenince belki terler rahatlar
Bender ama bjsey sorcam eşimin biraz atesi var yetiskinlerde ates nasil.dusurulur dus aldirdim ihlamur falan verdim ilac icse super olur ama bilemedm en iisi yat dedjm dinlenince belki terler rahatlar
İlaç konusunda birşey diyemem. Duş almış zaten..çok fazla ustunu ortmeyin..terlemeye başlarsa iyidir.Suan biraz daha iyi dus aldi ondan once basina islak bez falan koymustum ilacta icmiyo sagolsun... aferin var o etkili olurmu acaba versem
Aynn oyle yaptim ilac tuketen bir aile degiliz bnde pek anlamiyorum icmiyodq zaten.. baklm simdi daha iyiİlaç konusunda birşey diyemem. Duş almış zaten..çok fazla ustunu ortmeyin..terlemeye başlarsa iyidir.
Rabbim sifasini versin inşaallahAynn oyle yaptim ilac tuketen bir aile degiliz bnde pek anlamiyorum icmiyodq zaten.. baklm simdi daha iyi
Aminn cokk tesekkur ederimmmRabbim sifasini versin inşaallah
Evet iyi cok sükürYemek yiyorum canim..kaynanayla aran iyi galiba
Iyi aksamlarrrİyi akşamlar.
Et yumusak oluyor mu? Yarin yapicam bugün kv de de yedikDirek koyuyorum fırına
HuhuuuuuKizlar burdamisiniz
soguk bez koy basina ve ayaklarina cnmBender ama bjsey sorcam eşimin biraz atesi var yetiskinlerde ates nasil.dusurulur dus aldirdim ihlamur falan verdim ilac icse super olur ama bilemedm en iisi yat dedjm dinlenince belki terler rahatlar
Oluyor evet.Evet iyi cok sükür
Iyi aksamlarrr
Et yumusak oluyor mu? Yarin yapicam bugün kv de de yedik
Huhuuuuu
soguk bez koy basina ve ayaklarina cnm