• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bender ama bjsey sorcam eşimin biraz atesi var yetiskinlerde ates nasil.dusurulur dus aldirdim ihlamur falan verdim ilac icse super olur ama bilemedm en iisi yat dedjm dinlenince belki terler rahatlar

Canim bazılarının son etkinliği görülmüyor neden acaba ? Pro üyeler hariç

Aktif üye , popüler üye yazıyor bazılarında nedir bu??? Sende de yazıyor fark ettim....

Birde bir konu acınca onun linki nasıl alınıyor acaba?? Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
Gizlilik ayarından yapılıyor,sanırım benimde görünmüyor sanki çevirim dışı diye birşey vardı bulamadım şimdi baktımda,aktif,popüler üye,en sonda guru oluyor galiba mesaj sayına,beğeni sayına göre değişiyor.

Bender ama bjsey sorcam eşimin biraz atesi var yetiskinlerde ates nasil.dusurulur dus aldirdim ihlamur falan verdim ilac icse super olur ama bilemedm en iisi yat dedjm dinlenince belki terler rahatlar

Duş iyi gelir,geçenlerde ben de çektim üşümede geliyordu,üstümü örtüncede ateş basıyordu,duşun yanı sıra ilacı var ise onuda içsin faydası olur.

Suan biraz daha iyi dus aldi ondan once basina islak bez falan koymustum ilacta icmiyo sagolsun... aferin var o etkili olurmu acaba versem

Yemek yiyorum canim..kaynanayla aran iyi galiba:KK48:
Evet iyi cok sükür

Iyi aksamlarrr
Direk koyuyorum fırına
Et yumusak oluyor mu? Yarin yapicam bugün kv de de yedik
Kizlar burdamisiniz
Huhuuuuu
soguk bez koy basina ve ayaklarina cnm

Back