- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.201
Benim giyim tarzım düğünde oynamaya musait değil... Anca kınada evde falan...o da yetiyo banaDugunde halay çekerim de öyle şıkır şıkır oynayamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim giyim tarzım düğünde oynamaya musait değil... Anca kınada evde falan...o da yetiyo banaDugunde halay çekerim de öyle şıkır şıkır oynayamam
Olsun canim kimisi onuda yapmıyor ... yerim dar misali ...Benim giyim tarzım düğünde oynamaya musait değil... Anca kınada evde falan...o da yetiyo bana
Hımm ... kronik olan ne canim ? AnlamadımKızlar gittim dahiliyeye kan verdim oglen sonucu gosterdim ilacım değişti iyot eksikligi varmış ayın sonuna tekrar gidilcek saglik ocağına gittim idrar falan alındı kronik mi ne bisi çıktı çok kusuyormusun dedi evet dedim dün sabah kustum dedim azaldı ama dedim yarın kadin dogumum var goster bi dedi serum takilabilir dedi.
Serum olursa iyi olur canim .. Bende ilk haftalarda serum yemiştimHımm ... kronik olan ne canim ? Anlamadım
Dahiliye vardi bu guatr icin ilac değişimi yaptı ayin sonuna tekrar kan vercem sağlık ocağına gittim gebelik kaydı yaptırmak için oda idrar aldilar idrara bakti yarin kontrolum var kadın doğumda göster serum falan takila bilir bebege bisi olmasın önlem için dedi öle hayırlısı bakalımCanim doktor muayenen nasıl geçti T Tatlianne20
Tam bende bilmiyom desem kafam dalgındi onu bilmiyom yarın kadın doğumda ogrencem herşeyi hayırlısı ileHımm ... kronik olan ne canim ? Anlamadım
İnsallah canim geçmiş olsun ...Dahiliye vardi bu guatr icin ilac değişimi yaptı ayin sonuna tekrar kan vercem sağlık ocağına gittim gebelik kaydı yaptırmak için oda idrar aldilar idrara bakti yarin kontrolum var kadın doğumda göster serum falan takila bilir bebege bisi olmasın önlem için dedi öle hayırlısı bakalım
Sağol canım hemen yatağa uzandım yorgunluktanİnsallah canim geçmiş olsun ...
Ailede guatr olan var mi?? KiDahiliye vardi bu guatr icin ilac değişimi yaptı ayin sonuna tekrar kan vercem sağlık ocağına gittim gebelik kaydı yaptırmak için oda idrar aldilar idrara bakti yarin kontrolum var kadın doğumda göster serum falan takila bilir bebege bisi olmasın önlem için dedi öle hayırlısı bakalım
Yok kuzum hamilelikte çıktı ama esim de varAilede guatr olan var mi?? Ki
Psikolojik Deliii canim birkaç soru sorabilirim siteyle ilgili sana..??
Bilmiyorum kii canım.. site yönetimine sorsan. Ya da daha eskilere iyi olur...Canim bazılarının son etkinliği görülmüyor neden acaba ? Pro üyeler hariç
Aktif üye , popüler üye yazıyor bazılarında nedir bu??? Sende de yazıyor fark ettim....
Birde bir konu acınca onun linki nasıl alınıyor acaba?? Psikolojik Deliii
Tamm cnm teşekkürler eskilere sormalı ...Bilmiyorum kii canım.. site yönetimine sorsan. Ya da daha eskilere iyi olur...
Canim pro üye ler belirli bir ücret karşılığında olunuyor oyle biliyorumBende merak ettim acikcasi.. pro üye nasil olunuyor?