- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.161
Tünaydin böcükkkkTunaydinnn canlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydin böcükkkkTunaydinnn canlarrr
Ayyy ne güzellll bakim yapmisin sabah sabah en sevdigim seyfön mü cektirdin ne yaptirdin?Ayy bugun erkenciyin kuafore gittim yarin doktor muayenem.var.. ordan pazara gittim geldim arkadas ugricam kahveye dedi onu beliyorum siz napiyosnz
Bende kahvaltı sofrasında çay keyfi yapmayı seviyorumIyi yapmisin cnm bende simdi kahvalti yaptim cay iciyorum
Hahaha yok canim.kıl tüg isleri manikur falanda hepsini cikarttjm aradan iyi olduAyyy ne güzellll bakim yapmisin sabah sabah en sevdigim seyfön mü cektirdin ne yaptirdin?
Hamarat gacisin kizzz
Bende temizlik yaptiktan sonra kahve keyfi sapmayi cok seviyorummmBende kahvaltı sofrasında çay keyfi yapmayı seviyorum
Oh sihhatler olsun halletmisin o isleri bende aldirmam lazim da zaman yokHahaha yok canim.kıl tüg isleri manikur falanda hepsini cikarttjm aradan iyi oldu
Ohh geliyoruz ozman
Bende useniyorum canimda randevu alinca kendimi mecbur hissedyudm gidiyorum.yoksa bahane buluyorm cokBende temizlik yaptiktan sonra kahve keyfi sapmayi cok seviyorummm
Oh sihhatler olsun halletmisin o isleri bende aldirmam lazim da zaman yok
BeklerimmOhh geliyoruz ozman
Anliyorum bende öyleyim cünküBende useniyorum canimda randevu alinca kendimi mecbur hissedyudm gidiyorum.yoksa bahane buluyorm cok
Cnm dünden beri sana geliyoruz hayir olsun insaallahBeklerimm
Çok misafir severim coookkkkAnliyorum bende öyleyim cünkü
Cnm dünden beri sana geliyoruz hayir olsun insaallah
Ben almanyasayim cnmHangi sehirdesiniz
Seni biliyorum canim diger arkadas hangi sehirdenBen almanyasayim cnm
Ben İstanbuldayimSeni biliyorum canim diger arkadas hangi sehirden
Iyi günler canimmmMERHABA KİZZLARRR...!!!