- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.121
Midenimi agritti naptiYemegi yedim vicdan azabi cekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midenimi agritti naptiYemegi yedim vicdan azabi cekiyorum
Ben sana hafif biseyler ye demiştim canisiYemegi yedim vicdan azabi cekiyorum
Allah tan görmemiş ...Aynen öle ordan yirttik burayi gorseydi tatlianne diye bildirim sürekli bide:)))).
Yok kizzz kilo alirim diyeMidenimi agritti napti
Evet haklisin yarin hafif seyler yicem meyve gibiBen sana hafif biseyler ye demiştim canisi
Bizde bisi oldu sandık deli boşver ozamanYok kizzz kilo alirim diye
Evet haklisin yarin hafif seyler yicem meyve gibi
bidakine bende hafif yicem gece gece cekilmez bu ama yemeseydim uyuyamazdimMideyi bozdu gee bizyuzden sevmiyom bi hiyar yedim yattim o bile dokaniyor suan yeme istahda yok
kusura bakma cnm korkuttuysamBizde bisi oldu sandık deli boşver ozaman
Dur kizzz su ic cikarmaHiyar midemi bulandirdi desem bogazimdan cikacak gibi resmen oldu şuan :)
Ahhaah aferin yarasin yinede acsan durma tabiqbidakine bende hafif yicem gece gece cekilmez bu ama yemeseydim uyuyamazdim
kusura bakma cnm korkuttuysam
Neler oluyor miden de kabullenmiyor mu yoksa!!!Hiyar midemi bulandirdi desem bogazimdan cikacak gibi resmen oldu şuan :)
Tuzladim yedim ama midem karıştı biraz kurulduyor bogaza gelir gibi :) nasip degilse çıkar: )Dur kizzz su ic cikarma
Tuzsuz mu yedin
Hadi bakalim düsünme cok olur muTuzladim yedim ama midem karıştı biraz kurulduyor bogaza gelir gibi :) nasip degilse çıkar: )
Işte 1 ay dir yemeye yemeye beyine yer etti miden bulancak gibi yada olmasa da olur gibi zorla yiyiomNeler oluyor miden de kabullenmiyor mu yoksa!!!
Ye ye alisman lazim domatesle beslenmekten cocuk kirmizi cikicakIşte 1 ay dir yemeye yemeye beyine yer etti miden bulancak gibi yada olmasa da olur gibi zorla yiyiom
Aynen kuzum bugün iyi durduk havada bir yagmur bir yagmur ara ara siddetleniyoeHadi bakalim düsünme cok olur mu
Domatesi kestim:)Ye ye alisman lazim domatesle beslenmekten cocuk kirmizi cikicak
Buradi da yagmurlu ya off moralim bozuluyor disari bakincaAynen kuzum bugün iyi durduk havada bir yagmur bir yagmur ara ara siddetleniyoe
Yeterince tükettin sanirimDomatesi kestim:)