- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.081
Bizimki merak eder bakar özel yazismalara var yani:))))Ben demiştim ... bisey demedi bizimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki merak eder bakar özel yazismalara var yani:))))Ben demiştim ... bisey demedi bizimki
Benimkide kizarBen demiştim ... bisey demedi bizimki
Yanlış anlayacak birşey yokta.. bu kadar ozelim de olsun..Anladım cnm ...!! Yanlış anlar felan Allah korusun
demek ki tembel degilmisinBizim burda usenin çocuğu olmaz derler.. benim nasıl oldu bilmiyorum
Bende duymuştum öyle birşey ... tembelin , oğlu ve kızı olmaz derler ... !!!!Bizim burda usenin çocuğu olmaz derler.. benim nasıl oldu bilmiyorum
Tabii canim ... normal yaniiYanlış anlayacak birşey yokta.. bu kadar ozelim de olsun..
Nasıl uygun görürsen cnm sen bilirsinYa birsey oluyor yaziyom buryaburys kadınlarla sorun oluyor konusuyom zaten bu konuda benim paylaşmami istemiyor skar bnde demiom
Ben hic duymadimm simdilik olmasin bikac aya tembelligimi yenerim belkiBende duymuştum öyle birşey ... tembelin , oğlu ve kızı olmaz derler ... !!!!
Aynen kuzum: )Nasıl uygun görürsen cnm sen bilirsin
Bow benimki hic duymasin yoksa bende buraya kk sebebine bosaniyorum konusu acarim allah korusunBen bide vajinismus formu için üye olmuştum... Hele bilse onun için... Allaaaahhh
Sıkıntı yapma nerden bilecek ?!!Ben bide vajinismus formu için üye olmuştum... Hele bilse onun için... Allaaaahhh
Sen ne yion gi ben hiyarBen hic duymadimm simdilik olmasin bikac aya tembelligimi yenerim belki
Allah korusun canimBow benimki hic duymasin yoksa bende buraya kk sebebine bosaniyorum konusu acarim allah korusun
Aman canim eskiden öyle söylemişler sen takılma!!!Ben hic duymadimm simdilik olmasin bikac aya tembelligimi yenerim belki
Ben yemek isittim bea sen sagliklisin gece gece masallahSen ne yion gi ben hiyar
Çok şükür iki senedir sıkıntı olmadı...daha da olmaz inşaallahSıkıntı yapma nerden bilecek ?!!