• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yemeğim kırmızı mercimek çorbası , etli pırasa birazda salata yaparım yeterli..!!
Oh ellerine sağlık canım bugün yorgun gelmezse alışveriş yapalim dicem yemeklik bisi ne alcagimi bilmiyom ya hep pirasa ispanak kabak patlican baska ne yapabilirim bilmiyom gidiyoz onu yermiyiz yemezmiyiz kalıyor ole hep ayni seyler diye

Aksama kadar yemesem yemem kalkip öğlen iki patates yedim ekmeksiz o suana kadar bisiler almam lazım istah açıcı adam gelince aksam yemegi yiyiom i
Cok az yiyorsun cnm. Bebise vitamin lazim
Istah acici al düzene girsin yine

Oh ellerine sağlık canım bugün yorgun gelmezse alışveriş yapalim dicem yemeklik bisi ne alcagimi bilmiyom ya hep pirasa ispanak kabak patlican baska ne yapabilirim bilmiyom gidiyoz onu yermiyiz yemezmiyiz kalıyor ole hep ayni seyler diye
Ayni sorun bende de var . Yemek secmedigimiz halde sanki hep ayni seyleri yiyormusuz gibi geliyor

Cok az yiyorsun cnm. Bebise vitamin lazim
Istah acici al düzene girsin yine

Ayni sorun bende de var . Yemek secmedigimiz halde sanki hep ayni seyleri yiyormusuz gibi geliyor
Aynen haklisiniz bende farkindayim ama gayret yok
Bizdede secme yok iste ne etcemi sastim hamur isleri ozledim pohca borek :)

Canın ne cekiyorsa ondan alın iste .. kışın onlar yeniliyor..

Back