- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.901
İnsallah .. !!Aynen canım bende yemiyom haber ederim canım inşallah güzel haberle gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah .. !!Aynen canım bende yemiyom haber ederim canım inşallah güzel haberle gelirim
Aksama kadar yemesem yemem kalkip öğlen iki patates yedim ekmeksiz o suana kadar bisiler almam lazım istah açıcı adam gelince aksam yemegi yiyiom iT Tatlianne20 alistirs alistira ye cnm. Azcik azcik günde bicok ket atistir . Istahin gelir merak etme
Oh ellerine sağlık canım bugün yorgun gelmezse alışveriş yapalim dicem yemeklik bisi ne alcagimi bilmiyom ya hep pirasa ispanak kabak patlican baska ne yapabilirim bilmiyom gidiyoz onu yermiyiz yemezmiyiz kalıyor ole hep ayni seyler diyeBenim yemeğim kırmızı mercimek çorbası , etli pırasa birazda salata yaparım yeterli..!!
Azar azar yersin sende...Aynen sağol canım biraz toparlamam lazım ama iştah yok kızlar niyeyse önceki gibi bulanmiyor ama iştah gitti
Aynen şükür yine diyelim cumartesi köye gitcez sabahdan ankarada kayinvalidem gelcek köyu severler burdan bisaatlik buradan geçiyor yol pazar akşamı dönülecek.Azar azar yersin sende...
Cok az yiyorsun cnm. Bebise vitamin lazimAksama kadar yemesem yemem kalkip öğlen iki patates yedim ekmeksiz o suana kadar bisiler almam lazım istah açıcı adam gelince aksam yemegi yiyiom i
Ayni sorun bende de var . Yemek secmedigimiz halde sanki hep ayni seyleri yiyormusuz gibi geliyorOh ellerine sağlık canım bugün yorgun gelmezse alışveriş yapalim dicem yemeklik bisi ne alcagimi bilmiyom ya hep pirasa ispanak kabak patlican baska ne yapabilirim bilmiyom gidiyoz onu yermiyiz yemezmiyiz kalıyor ole hep ayni seyler diye
Aynen haklisiniz bende farkindayim ama gayret yokCok az yiyorsun cnm. Bebise vitamin lazim
Istah acici al düzene girsin yine
Ayni sorun bende de var . Yemek secmedigimiz halde sanki hep ayni seyleri yiyormusuz gibi geliyor
Canın ne cekiyorsa ondan alın iste .. kışın onlar yeniliyor..Oh ellerine sağlık canım bugün yorgun gelmezse alışveriş yapalim dicem yemeklik bisi ne alcagimi bilmiyom ya hep pirasa ispanak kabak patlican baska ne yapabilirim bilmiyom gidiyoz onu yermiyiz yemezmiyiz kalıyor ole hep ayni seyler diye
:))) galiba bazen bakiyom çeşit cesit şeyler yapıyorlar benim aklima gelmiyor tembellestim icene desem:)Canın ne cekiyorsa ondan alın iste .. kışın onlar yeniliyor..
İyi o zaman kayınvalidene rica edersin size bakar yemek konusunda marifetliyse eğerAynen şükür yine diyelim cumartesi köye gitcez sabahdan ankarada kayinvalidem gelcek köyu severler burdan bisaatlik buradan geçiyor yol pazar akşamı dönülecek.
O hiç sorma pek over kendisini herşeyi o yapar bilir bende elim lezzetli yaparim suan beyin duruk hepİyi o zaman kayınvalidene rica edersin size bakar yemek konusunda marifetliyse eğer
Öyle oluyor canim yaaa bazen bende amaaann diyorum ama mecbur yapıyorum ..:))) galiba bazen bakiyom çeşit cesit şeyler yapıyorlar benim aklima gelmiyor tembellestim icene desem:)
Aynen bole diyom ama aksama rabbime sukur bi yemek cikiyor oanÖyle oluyor canim yaaa bazen bende amaaann diyorum ama mecbur yapıyorum ..
Himmm...O hiç sorma pek over kendisini herşeyi o yapar bilir bende elim lezzetli yaparim suan beyin duruk hep
Buna da şükür ...Aynen bole diyom ama aksama rabbime sukur bi yemek cikiyor oan
Aynen senin fıstık napiyorBuna da şükür ...
Oh afiyet olsun fistigaYemek yedirecem simdi
Tey tey teyyyyyİyi akşamlar kızlar nasılsınız