• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi cnm takılıyorum öyle forumda
Iyi yapiyon bende çöpleri topladım atacam şimdi mutfaklan uğraştım buzdolabı temizledim alt üst iki poset çöp çıkardım tarihi yakin planda midem bulaniyor atasim geldi adam goremeden toplayim dedim:)

Suan istediğim şey benim yerimede şöyle tadını alarak iç afiyet olsun

anca müsait olabildim acil iş çıkmassa tabii :KK1:
Icerim cnm :kahve: gel sana da yapiyim is cikisi iyice bir keyfine bak

Bende bugün buzdolabini temizledim mutfaklan ugrastim uzandim yemek yapmaya basliycam sonra
Ellerine kollarina saglik cnm bende yemek yapicam düsünüyorum ne yapsam diye..

Iyi yapiyon bende çöpleri topladım atacam şimdi mutfaklan uğraştım buzdolabı temizledim alt üst iki poset çöp çıkardım tarihi yakin planda midem bulaniyor atasim geldi adam goremeden toplayim dedim:)

Cöp demeyin bana :kızgın: acayip cöp cikiyor bizde ya cöp atmaya biktimmm

Icerim cnm :kahve: gel sana da yapiyim is cikisi iyice bir keyfine bak

Ellerine kollarina saglik cnm bende yemek yapicam düsünüyorum ne yapsam diye..

Cöp demeyin bana :kızgın: acayip cöp cikiyor bizde ya cöp atmaya biktimmm
Copleri siniflandir o zaman az cikiyo
Kagitlari ve plastikleri camlari ayiriyorum.akip kokmadigindan iyice birikiyor ...yemek artiklarini gunluk atiyorum

Copleri siniflandir o zaman az cikiyo
Kagitlari ve plastikleri camlari ayiriyorum.akip kokmadigindan iyice birikiyor ...yemek artiklarini gunluk atiyorum
Bende öyle yapiyorum zaten yemek cöpüm cok cikmiyor ama plastik cok cikiyor nedense. Halbuki her alisveristen sonra plastiklerin icinden cikaririm ve cöpleri atarim

Ne yemek yapacaniz ben mantar corbasi kesme makarna dusunuyom patates haslamistim dünden onu kavururum yine ole bugun de geçer

Tek olmamama sevindim böcük insnirim kötü oluyor azbisey koksa bile
Aynen ya cop kovasi dolabim duzenlidir ama bayadir yemedigimden kokan seyler geliyordu bana bugün temizledim rahatladim yarin da dip köşe temizlerim hastane gidecem dahiliye persembede kadın doğum bakalım nasıl geçecek

Aynen ya cop kovasi dolabim duzenlidir ama bayadir yemedigimden kokan seyler geliyordu bana bugün temizledim rahatladim yarin da dip köşe temizlerim hastane gidecem dahiliye persembede kadın doğum bakalım nasıl geçecek
İyi yapmışsın canim bende sevmem öyle çöp az bile olsa hemen atarım ...iyi düşün iyi olsunnn

Benimde arada bi gelirler bütün evi hicbir kösesi kalmayacak sekilde temizlerim dolaplarin icini buzdolabini aklima ne gelirse artik..
bide bi huyum var bi basladim mi bitene kadar ne yemek yerim ne su icerim mecbur o gün bitecek..

Hafi bakalim insallah hersey yolundadir bizi haberdar et cnm

Benimde arada bi gelirler bütün evi hicbir kösesi kalmayacak sekilde temizlerim dolaplarin icini buzdolabini aklima ne gelirse artik..
bide bi huyum var bi basladim mi bitene kadar ne yemek yerim ne su icerim mecbur o gün bitecek..

Hafi bakalim insallah hersey yolundadir bizi haberdar et cnm
Aynen canım bende yemiyom haber ederim canım inşallah güzel haberle gelirim

Back