- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.881
Iyi yapiyon bende çöpleri topladım atacam şimdi mutfaklan uğraştım buzdolabı temizledim alt üst iki poset çöp çıkardım tarihi yakin planda midem bulaniyor atasim geldi adam goremeden toplayim dedim:)İyi cnm takılıyorum öyle forumda
Icerim cnmSuan istediğim şey benim yerimede şöyle tadını alarak iç afiyet olsun
anca müsait olabildim acil iş çıkmassa tabii
Ellerine kollarina saglik cnm bende yemek yapicam düsünüyorum ne yapsam diye..Bende bugün buzdolabini temizledim mutfaklan ugrastim uzandim yemek yapmaya basliycam sonra
Iyi yapiyon bende çöpleri topladım atacam şimdi mutfaklan uğraştım buzdolabı temizledim alt üst iki poset çöp çıkardım tarihi yakin planda midem bulaniyor atasim geldi adam goremeden toplayim dedim:)
Copleri siniflandir o zaman az cikiyoIcerim cnmgel sana da yapiyim is cikisi iyice bir keyfine bak
Ellerine kollarina saglik cnm bende yemek yapicam düsünüyorum ne yapsam diye..
Cöp demeyin banaacayip cöp cikiyor bizde ya cöp atmaya biktimmm
Bende öyle yapiyorum zaten yemek cöpüm cok cikmiyor ama plastik cok cikiyor nedense. Halbuki her alisveristen sonra plastiklerin icinden cikaririm ve cöpleri atarimCopleri siniflandir o zaman az cikiyo
Kagitlari ve plastikleri camlari ayiriyorum.akip kokmadigindan iyice birikiyor ...yemek artiklarini gunluk atiyorum
Benim de çok cikiyor mide koku aliyom mide bulaniyor gözüm görmek istemiyor nerdeyseBende öyle yapiyorum zaten yemek cöpüm cok cikmiyor ama plastik cok cikiyor nedense. Halbuki her alisveristen sonra plastiklerin icinden cikaririm ve cöpleri atarim
Emel sen napiyon bacim düzgün konuşamadikCopleri siniflandir o zaman az cikiyo
Kagitlari ve plastikleri camlari ayiriyorum.akip kokmadigindan iyice birikiyor ...yemek artiklarini gunluk atiyorum
Sürpriz bebek yokmuymus yanii ...desene yine hedefde sen varsın , bakarsın sürpriz bebeği sen getirirsin insallah...Cnm test ysptim dedim ben görmedim anlamadim bende bisey .. simdi yine esimle bana söyleniyor ailesi bebek istiyoruz diye esimde diyor bizim 3 senemiz var
:)))Sürpriz bebek yokmuymus yanii ...desene yine hedefde sen varsın , bakarsın sürpriz bebeği sen getirirsin insallah...
Tek olmamama sevindim böcük insnirim kötü oluyor azbisey koksa bileBenim de çok cikiyor mide koku aliyom mide bulaniyor gözüm görmek istemiyor nerdeyse
Suan düsünmüyoruz cnm da allahin isi belli olmaz :) nasipte varsa olurSürpriz bebek yokmuymus yanii ...desene yine hedefde sen varsın , bakarsın sürpriz bebeği sen getirirsin insallah...
Aynen ya cop kovasi dolabim duzenlidir ama bayadir yemedigimden kokan seyler geliyordu bana bugün temizledim rahatladim yarin da dip köşe temizlerim hastane gidecem dahiliye persembede kadın doğum bakalım nasıl geçecekTek olmamama sevindim böcük insnirim kötü oluyor azbisey koksa bile
Öyle tabii herşey nasip ...Suan düsünmüyoruz cnm da allahin isi belli olmaz :) nasipte varsa olur
Benimde bircok sebzem var da bilmiyorum ne yapicamiNe yemek yapacaniz ben mantar corbasi kesme makarna dusunuyom patates haslamistim dünden onu kavururum yine ole bugun de geçer
İyi yapmışsın canim bende sevmem öyle çöp az bile olsa hemen atarım ...iyi düşün iyi olsunnnAynen ya cop kovasi dolabim duzenlidir ama bayadir yemedigimden kokan seyler geliyordu bana bugün temizledim rahatladim yarin da dip köşe temizlerim hastane gidecem dahiliye persembede kadın doğum bakalım nasıl geçecek
Aynen ya cop kovasi dolabim duzenlidir ama bayadir yemedigimden kokan seyler geliyordu bana bugün temizledim rahatladim yarin da dip köşe temizlerim hastane gidecem dahiliye persembede kadın doğum bakalım nasıl geçecek
Aynen sağol canım biraz toparlamam lazım ama iştah yok kızlar niyeyse önceki gibi bulanmiyor ama iştah gittiİyi yapmışsın canim bende sevmem öyle çöp az bile olsa hemen atarım ...iyi düşün iyi olsunnn
Aynen canım bende yemiyom haber ederim canım inşallah güzel haberle gelirimBenimde arada bi gelirler bütün evi hicbir kösesi kalmayacak sekilde temizlerim dolaplarin icini buzdolabini aklima ne gelirse artik..
bide bi huyum var bi basladim mi bitene kadar ne yemek yerim ne su icerim mecbur o gün bitecek..
Hafi bakalim insallah hersey yolundadir bizi haberdar et cnm
Benim yemeğim kırmızı mercimek çorbası , etli pırasa birazda salata yaparım yeterli..!!Ne yemek yapacaniz ben mantar corbasi kesme makarna dusunuyom patates haslamistim dünden onu kavururum yine ole bugun de geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?