- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.841
Oohh yarasin anne adayimiza sen bu günlerin tadini cikar bebis geldimi erken kalkmalar olcakkGunaydin canimmm
Günaydın minik kuş bende yeni uyandım
Günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oohh yarasin anne adayimiza sen bu günlerin tadini cikar bebis geldimi erken kalkmalar olcakkGunaydin canimmm
Günaydın minik kuş bende yeni uyandım
Günaydın canım
Afiyet olsun ve allah kabul etsin. Gördüm ayetel kursi bölümünü hergün bitane mi okunuyor?
Bende senin yerinde olmak isterdim cnm ne güzel isin gücün var gel degiselim
ben buraz dinleniyorum pilim bittu geceden beriVallahi hiç kalkasim yok hamilelikte tembell oldum baya bisi yiycem ama uykuyu duzeltmem lazım napiyon nasilsn neler yaptin
1 arkadasiniz icin 313 tane okuyoruz canimAfiyet olsun ve allah kabul etsin. Gördüm ayetel kursi bölümünü hergün bitane mi okunuyor?
Bende senin yerinde olmak isterdim cnm ne güzel isin gücün var gel degiselim
Aynen vallahi uykusuz günler bekliyor beniOohh yarasin anne adayimiza sen bu günlerin tadini cikar bebis geldimi erken kalkmalar olcakk
ben buraz dinleniyorum pilim bittu geceden beri
birazdan kahvalti edicem market alisverisi edilecek cook is var cok
Bende bisiler yeyip bugün biraz ev topluycam
Sağol canım benim sanada kolay gelsin simdiden afiyet olsun hepimizekokay gelsin hepimize:)
Calistim tabi 5 aydir evdeyim de canima tak etti is bulsam cok iyi olacak evin düzeni daha iyi oluyor..Haha olabilir
ama yok ya sabah kalkmak dışında calışmak güzel hiç çalıştınmı daha önce
Anladim cnm ben bi düsüneyim ona göre ugrarimben buraz dinleniyorum pilim bittu geceden beri
birazdan kahvalti edicem market alisverisi edilecek cook is var cok
1 arkadasiniz icin 313 tane okuyoruz canim
listemiz var
kim ne kadar okuyabilirse
sirayla herkesin dilegine gore niyet ediyoruz
Onun icin kendine simdiden stres yapma bak keyfineAynen vallahi uykusuz günler bekliyor beni
cok zor olmuyor ben genelde kk yi acik tutuyorm telefonda ev isi yaparken de okuyup ekliyorum 5-10-20 gönülden ne gecerseCalistim tabi 5 aydir evdeyim de canima tak etti is bulsam cok iyi olacak evin düzeni daha iyi oluyor..
Anladim cnm ben bi düsüneyim ona göre ugrarim
Onun icin kendine simdiden stres yapma bak keyfine
Kuzumm kv hamile degilmis adet olmus nasil seviniyor nasil seviniyor anlatamam
Calistim tabi 5 aydir evdeyim de canima tak etti is bulsam cok iyi olacak evin düzeni daha iyi oluyor..
Calistim tabi 5 aydir evdeyim de canima tak etti is bulsam cok iyi olacak evin düzeni daha iyi oluyor..
Ya şaşırdım ama test idrar o neoldi
Güzel bisey aslinda bi arada bakarim bendecok zor olmuyor ben genelde kk yi acik tutuyorm telefonda ev isi yaparken de okuyup ekliyorum 5-10-20 gönülden ne gecerse
beklerim insallah ❤
Cnm herseyin bi zamani var seninde karsina cikar elbet hayirli bi es nasip ederEvet çalışmak insana güven getiriyor çalışmaktan evlenmeye fırsat bulamadım
Ole düşünme şimdi aç gözünü vardir ask kapindadır:)Evet çalışmak insana güven getiriyor çalışmaktan evlenmeye fırsat bulamadım
Yaa ama kuZum yap sende evin nesesi olur sıkılman:)Cnm test ysptim dedim ben görmedim anlamadim bende bisey .. simdi yine esimle bana söyleniyor ailesi bebek istiyoruz diye esimde diyor bizim 3 senemiz var
T Tatlianne20
Yok cnm bi is bulup azcik daha calismak istiyorum.Yaa ama kuZum yap sende evin nesesi olur sıkılman:)
Ellerine sağlık canım benimGelin kahve icelim kuzularr
Anladım canım ara verme fazla ama olurmuYok cnm bi is bulup azcik daha calismak istiyorum.
Bende istiyorum bazen ama rahatima düskün oldugum icin bosveriyorum bu tembellik beni öldürecek.Anladım canım ara verme fazla ama olurmu