• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallahi hiç kalkasim yok hamilelikte tembell oldum baya bisi yiycem ama uykuyu duzeltmem lazım napiyon nasilsn neler yaptin
ben buraz dinleniyorum pilim bittu geceden beri
birazdan kahvalti edicem market alisverisi edilecek cook is var cok:(
Afiyet olsun ve allah kabul etsin. Gördüm ayetel kursi bölümünü hergün bitane mi okunuyor?

Bende senin yerinde olmak isterdim cnm ne güzel isin gücün var gel degiselim:halay:
1 arkadasiniz icin 313 tane okuyoruz canim
listemiz var
kim ne kadar okuyabilirse
sirayla herkesin dilegine gore niyet ediyoruz

Haha olabilir :-)
ama yok ya sabah kalkmak dışında calışmak güzel hiç çalıştınmı daha önce :KK28:
Calistim tabi 5 aydir evdeyim de canima tak etti is bulsam cok iyi olacak evin düzeni daha iyi oluyor.. :hamarat:

ben buraz dinleniyorum pilim bittu geceden beri
birazdan kahvalti edicem market alisverisi edilecek cook is var cok:KK43:

1 arkadasiniz icin 313 tane okuyoruz canim
listemiz var
kim ne kadar okuyabilirse
sirayla herkesin dilegine gore niyet ediyoruz
Anladim cnm ben bi düsüneyim ona göre ugrarim :KK53:

Aynen vallahi uykusuz günler bekliyor beni
Onun icin kendine simdiden stres yapma bak keyfine

Kuzumm kv hamile degilmis adet olmus :KK70:nasil seviniyor nasil seviniyor anlatamam

Calistim tabi 5 aydir evdeyim de canima tak etti is bulsam cok iyi olacak evin düzeni daha iyi oluyor.. :hamarat:

Kuzumm kv hamile degilmis adet olmus :KK70:nasil seviniyor nasil seviniyor anlatamam
cok zor olmuyor ben genelde kk yi acik tutuyorm telefonda ev isi yaparken de okuyup ekliyorum 5-10-20 gönülden ne gecerse
beklerim insallah ❤

Evet çalışmak insana güven getiriyor çalışmaktan evlenmeye fırsat bulamadım :olamaz::olamaz:

Ya şaşırdım ama test idrar o neoldi

cok zor olmuyor ben genelde kk yi acik tutuyorm telefonda ev isi yaparken de okuyup ekliyorum 5-10-20 gönülden ne gecerse
beklerim insallah ❤
Güzel bisey aslinda bi arada bakarim bende

Evet çalışmak insana güven getiriyor çalışmaktan evlenmeye fırsat bulamadım :olamaz::olamaz:
Cnm herseyin bi zamani var seninde karsina cikar elbet hayirli bi es nasip eder

Gelin kahve icelim kuzularr

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 30
Anladım canım ara verme fazla ama olurmu
Bende istiyorum bazen ama rahatima düskün oldugum icin bosveriyorum:KK70: bu tembellik beni öldürecek.

Daha 1 sene oldu evleneli biraz daha vaktimiz var . Yaza esimle türkiye turu yapmayi düünüyoruz karadeniz ölüdeniz mersin mardin canakkale.. gütel bir izin gecirelim ondan sonra bebisi düsünürüz.

Back