- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.801
Ooff benimde spor yapmm lazimda useniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim bende ne yapiyim kocisi ise gönderdim evde yalnizim. Spora gittim bugün bacaklarim agriyor
Ben hic izlemedim o diziyi bende cukuru izliyorum suan ama tv de denk geldimi eski dizileri de seyretmeden gecemiyorum
Anliyorum bazen is cok oluyor firsat bulamiyor insan
Sagligin yerindemi
Haftada 2 kez zumba'ya gidiyorum. Dans edip kurtlarimi döküyorum resmen sende yapsana gidemedigim zamanlar evde acip öyle sporumu yapiyorum hatta esim gülüyor komedi filmiyimOoff benimde spor yapmm lazimda useniyorum
Spora daha yeni basladim cnm enerjilik benim kanimda var spor da iyi geliyor kafam dagiliyor resmenEnerjik olmani spora borclusun demek ki :))
Evet haklisin bende bi cukuru seyrediyorum simdilik hosuma gidiyor. Yoksa dizi mizi bana göre degil yani hepsi ayni sankiSimdiki dizilerde tat mi yok bana mi ole geliyor ya.
Evet haklisin bende bi cukuru seyrediyorum simdilik hosuma gidiyor. Yoksa dizi mizi bana göre degil yani hepsi ayni sanki
Cok dogru yavanci diziler kendilerini sadece aska ve entrikaya odaklamiyor.. izlemesi daha zevkli oluyorYabanci dizi izliyorum cok farkli konulari oluyor her bolumde insani sasirtiyor zeki ve duygusal diziler var biz de hep ask ucgeni acitasyon var gibi geliyor.
Teve2 ve a2 de eski diziler çıkıyor eğer yaprak dökümü izliyorsan teve2 de var mesela.Iyim bende ne yapiyim kocisi ise gönderdim evde yalnizim. Spora gittim bugün bacaklarim agriyor
Ben hic izlemedim o diziyi bende cukuru izliyorum suan ama tv de denk geldimi eski dizileri de seyretmeden gecemiyorum
Izliyorum tabikii dudaktan kalbe cikiyordu hala gösteriyorlarmi bilmiyorumTeve2 ve a2 de eski diziler çıkıyor eğer yaprak dökümü izliyorsan teve2 de var mesela.
Eski diziler daha iyiydi çocukluğumun dizileri şimdi ki diziler uyarlama çoğunlukla mesela eskiden süper baba,baba evi,mahallenin muhtarları vardı,çılgın bediş,kara melek vardı daha bir sürü dizi.Simdiki dizilerde tat mi yok bana mi ole geliyor ya.
Eski diziler daha iyiydi çocukluğumun dizileri şimdi ki diziler uyarlama çoğunlukla mesela eskiden süper baba,baba evi,mahallenin muhtarları vardı,çılgın bediş,kara melek vardı daha bir sürü dizi.
Biz deli yürkle yilan hikayesini kacirmiyorduk hicEski diziler daha iyiydi çocukluğumun dizileri şimdi ki diziler uyarlama çoğunlukla mesela eskiden süper baba,baba evi,mahallenin muhtarları vardı,çılgın bediş,kara melek vardı daha bir sürü dizi.
Dudaktan kalbeyi show mu gösteriyordu aslında cennet mahallesi yayınlansa ilk bölümünden itibaren izlerim yine :) bu sene yeni dizilerden beni bırakmaya bakıyorum gündüzleri.Izliyorum tabikii dudaktan kalbe cikiyordu hala gösteriyorlarmi bilmiyorum
Biz deli yürkle yilan hikayesini kacirmiyorduk hic
Cennet mahallesi hergün cikiyor da hangi kanalda bilmiyorum esimle izlerizDudaktan kalbeyi show mu gösteriyordu aslında cennet mahallesi yayınlansa ilk bölümünden itibaren izlerim yine :) bu sene yeni dizilerden beni bırakmaya bakıyorum gündüzleri.
Ozamanlari memoli gibi esim olsun isterdim cocuk aklim isteYilan hikayesine bayilirdim yaaaa
Çok izleniyordu küçük ibo vardı,bizimkiler vardı,böyle mi olacaktı vardı,üvey baba,küçük besleme,baskül ailesi,aynalı tahir,ruhsar çok izlerdim.Biz deli yürkle yilan hikayesini kacirmiyorduk hic
Ayy aynali tahir eveeettt ruhsari da izliyordum bide ayrilsak da beraberiz vardiÇok izleniyordu küçük ibo vardı,bizimkiler vardı,böyle mi olacaktı vardı,üvey baba,küçük besleme,baskül ailesi,aynalı tahir,ruhsar çok izlerdim.
Manuela vardı daha okula gitmiyordum çok izleniyordu o dönem :)
O dönem pembe dizilerde meşhurdu atv de rosalinda vardı,rosalindayı canlandıran oyuncunun bütün dizilerini izlemiştim :) sarıl bana diye dizi vardı bilmem hatırlar mısın.Ayy aynali tahir eveeettt ruhsari da izliyordum bide ayrilsak da beraberiz vardi
Ne güzel dizilerdi ne güzel zamanlardi yaa