- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.821
MArimar sa vardi ispanyol dizisi :)O dönem pembe dizilerde meşhurdu atv de rosalinda vardı,rosalindayı canlandıran oyuncunun bütün dizilerini izlemiştim :) sarıl bana diye dizi vardı bilmem hatırlar mısın.
Evet izledim :)MArimar sa vardi ispanyol dizisi :)
O dönem pembe dizilerde meşhurdu atv de rosalinda vardı,rosalindayı canlandıran oyuncunun bütün dizilerini izlemiştim :) sarıl bana diye dizi vardı bilmem hatırlar mısın.
Ozamanlari memoli gibi esim olsun isterdimcocuk aklim iste
Coktandir ortalikta yok yada ben görmüyorum..Ben cok begenirdim ya ordaki rolu cok guzel oynuyordu.
Coktandir ortalikta yok yada ben görmüyorum..
Onuda biliyorum :) kanal d sanırım başrol oyuncusu kadının bir dizisi daha vardı adını unuttum bakıcı olarak bir eve giriyordu,işlemediği bir suç yüzünden suçlanmıştı oda kaçmıştı.Vahsi Guzel aklima geldi ben onu izlerdim :))
Onuda biliyorum :) kanal d sanırım başrol oyuncusu kadının bir dizisi daha vardı adını unuttum bakıcı olarak bir eve giriyordu,işlemediği bir suç yüzünden suçlanmıştı oda kaçmıştı.
Günaydın canlar maglum adam olunca giremiyom uyanık ve geç yatinca bide hepinize günaydın öpücüğü
Günaydınn Kızlar
dün yorgun düşüp uyumuşum erkenden
Merhaba sisterlarım !!!
Günaydin cnm nasilsingünaydınlar
Gunaydin canimmmGünaydınn Kızlar
dün yorgun düşüp uyumuşum erkenden
Günaydın minik kuş bende yeni uyandımHayirli sabahlar kizlarr bende yeni uyandim daha
Canim yine bisey yapmak istemiyor
Günaydın canımgünaydınlar
çok sukur canim iyiyim kahve keyfi yapiyorum bi yandan dua bölümümüz var oraya ayetel kürsi okudum simdiGünaydin cnm nasilsin
Hayirli sabahlar kizlarr bende yeni uyandim daha
Canim yine bisey yapmak istemiyor
yeni uyandim i görümce bi kiskandim:) ben de yeni uyandim gece 2 de:))Gunaydin canimmm
Günaydın minik kuş bende yeni uyandım
Günaydın canım
Vallahi hiç kalkasim yok hamilelikte tembell oldum baya bisi yiycem ama uykuyu duzeltmem lazım napiyon nasilsn neler yaptinyeni uyandim i görümce bi kiskandim:) ben de yeni uyandim gece 2 de:))
Afiyet olsun ve allah kabul etsin. Gördüm ayetel kursi bölümünü hergün bitane mi okunuyor?çok sukur canim iyiyim kahve keyfi yapiyorum bi yandan dua bölümümüz var oraya ayetel kürsi okudum simdi
katilmak isterseniz buyrun gelin
siz nasilsiniz
Bende senin yerinde olmak isterdim cnm ne güzel isin gücün var gel degiselimTünaydın Canım
keşke senin suan yerinde olabilsemerken kalkmak bana zulüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?