- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.661
Bende ev işlerini yaptım temizlik yaptım şimdi oturdumCanim ben çocuğu uyuttum birazdan mutfağa gecicem yemek malum ... sen napıyorsun ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ev işlerini yaptım temizlik yaptım şimdi oturdumCanim ben çocuğu uyuttum birazdan mutfağa gecicem yemek malum ... sen napıyorsun ??
İyi canim dinlen sen yat uzan ..!!Bende ev işlerini yaptım temizlik yaptım şimdi oturdum
İyi canim dinlen sen yat uzan ..!!
Bende bilmiyorum ki eskiden topiklerde ve konularda kimin oldugu yaziyordu simdi o da kaybolmus..Canim sana birşey daha soracaktım ; bazı üyelerin son görüldüğü yazmıyor neden acaba?
Pro üyeler hariç ..
Esim annesinle kahvaltidan sonra mutfakciya gitti bende koltukta uyuyup kalmisimNapıyorsunuz bakalım
Komay gelsin cnm menüde ne yemek varCanim ben çocuğu uyuttum birazdan mutfağa gecicem yemek malum ... sen napıyorsun ??
Kolay gelsin cnm ve hayirli olsun ne isi buBende evde iş yapıyorum . Yeni bir iş aldım. Onu yapmaya çalışıyorum..
Himm.. iyiymiş canim yapabiliyorsan cok iyi azda olsa katkı tabii kolay gelsinBende evde iş yapıyorum . Yeni bir iş aldım. Onu yapmaya çalışıyorum..
Etli patates , salata , pilav cnimBende bilmiyorum ki eskiden topiklerde ve konularda kimin oldugu yaziyordu simdi o da kaybolmus..
Esim annesinle kahvaltidan sonra mutfakciya gitti bende koltukta uyuyup kalmisim
Komay gelsin cnm menüde ne yemek var
ellerine saglik cnmEtli patates , salata , pilav cnim
Boncuk işi canım... Zaten yapiodum..farklı bi yere başladım.. 30cm ipe boncuk dizip, kurdelaya diziyosun. Kolay şükürKolay gelsin cnm ve hayirli olsun ne isi bu
Cok güzel cnm hayirli kazanclar nasip etsin rabbimiz.Boncuk işi canım... Zaten yapiodum..farklı bi yere başladım.. 30cm ipe boncuk dizip, kurdelaya diziyosun. Kolay şükür
Amin inşaallah .Evet yaa.. aklınıza gelebilecek herşeyi isledim... En son hani şu fahriye evcenin ceket reklamı var ya... Onda ki mavi ceketin düğmelerini isledim..Cok güzel cnm hayirli kazanclar nasip etsin rabbimiz.
Ben cok seviyorum öyle boncuk dizmeyi eskiden anneme yardim ediyordum
Vaayyy bayagi yapmisin ozaman cnm. Bende suan issizim ya is bulsam cok iyi olucak.Amin inşaallah .Evet yaa.. aklınıza gelebilecek herşeyi isledim... En son hani şu fahriye evcenin ceket reklamı var ya... Onda ki mavi ceketin düğmelerini isledim..
Boş durmaktan iyidir .. inşaallah hayırlısı olsun canım..Vaayyy bayagi yapmisin ozaman cnm. Bende suan issizim ya is bulsam cok iyi olucak.
Merhaba canım hoşgeldinMerhabalar
Merhaba canım hoşgeldin