- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.621
Gecmis olsun canım... İlaçlarını tam saatinde ver. . bide antibiyotik kullanıyor mu...( Giremiyorum ya benim kız hasta ateşlendi 2 gün önce 40 derece 38 buçukta hep dusmuyo hiç (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canım... İlaçlarını tam saatinde ver. . bide antibiyotik kullanıyor mu...( Giremiyorum ya benim kız hasta ateşlendi 2 gün önce 40 derece 38 buçukta hep dusmuyo hiç (
Yok antibiyotik yazılmadı ateşinin niye çıktığınızda anlamadılar ki ilaçlarında tam saatinde veriyoruz yok dusmuyo (Gecmis olsun canım... İlaçlarını tam saatinde ver. . bide antibiyotik kullanıyor mu...
Geçmiş olsun ılık duş aldır istersen bu aralar grip var sanırım ben de daha yeni iyileştim bahardan kaynaklı ateş,öksürük,hapşırık bir yandan,birde üşüme geliyor üstümü örtüyorum ateşim çıkıyor bu sefer,ılık duşun faydası oldu bana biraz,sizede faydası olur umarım.( Giremiyorum ya benim kız hasta ateşlendi 2 gün önce 40 derece 38 buçukta hep dusmuyo hiç (
Tahlil falan yapmadılar mı canimYok antibiyotik yazılmadı ateşinin niye çıktığınızda anlamadılar ki ilaçlarında tam saatinde veriyoruz yok dusmuyo (
( Giremiyorum ya benim kız hasta ateşlendi 2 gün önce 40 derece 38 buçukta hep dusmuyo hiç ([/QUOT
Geckis olsun cnm @Ragve_anyela
Slm cnm hosgeldijn nbr
Hoşgeldin
Hosbuldum cnm iyilik senden naberSlm cnm hosgeldijn nbr
Hosbuldum cnm nabersinHoşgeldin
Çok geçmiş olsun ...doktora götürdünüz mü ? Nesi varr? Çok üzüldüm ateş zor tabiii...( Giremiyorum ya benim kız hasta ateşlendi 2 gün önce 40 derece 38 buçukta hep dusmuyo hiç (
Hoşgeldin canım: )Bende geldim
Gecmis olsun canım... İlaçlarını tam saatinde ver. . bide antibiyotik kullanıyor mu...
Geçmiş olsun ılık duş aldır istersen bu aralar grip var sanırım ben de daha yeni iyileştim bahardan kaynaklı ateş,öksürük,hapşırık bir yandan,birde üşüme geliyor üstümü örtüyorum ateşim çıkıyor bu sefer,ılık duşun faydası oldu bana biraz,sizede faydası olur umarım.
Tahlil falan yapmadılar mı canim
Gecmis olsun bogazina baktilar mi? Benimkininde burnu akiyo
Çok geçmiş olsun ...doktora götürdünüz mü ? Nesi varr? Çok üzüldüm ateş zor tabiii...
Hoşgeldin canım: )
İğne istedeydin canım. Benim kızda surekli boğaz enfeksiyonu geçiriyodu. Tecrübeli sayılırım... Kaç yaşında minik.. eğer kaşıkla icemiyosa siringanin iğnesi çıkar onunla ver.daha rahat alır...ama iğne olmadan geçmez gibime geliyor...Günaydın canım :))
Düş falan hiç işe yaramadı antibiyotiğe şimdi başladık 3 gündür ateş durup durup 40a cikiyo ( çok üzülüyorum ya dun aksambaktilar adam gibi boğaz enfeksiyonu olmuş salıya kadar ateş gecmezse getir gene dedi ateş düşürücü verdi bı ise yaramiyo ama bide boğaz için antibiyotik verdi tadından içmiyorum kusuyo hemen napcam nasıl icirebilirim ilaç acı çok kötü bende baktım tadına iciremiyirum (