• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohhh uzat ayaklarını dinlen .. ben misafir gittikten sonra evi supurur silerim, sonra bir çay demler,keyfime bakarım...
Süpürmeye silmeye mecalim yok :KK48: uzandim koltuga.. az önce de bulasik makinesini yikamaya actim bide bisürü bulasik elimde yikadim..
kipirdanicak halim yok yani:KK70:

Pazarya canim napsın sıkılır sende gidiver
aksama dogru gideirz zaten dinlenmis olurum heralde o zamana kadar

Canim benimde akşamleyin eşimin akrabasi geldiydi misafir cay içip gittiler ... öyle işte kızla uğraşıyorum bütün gün ..ayni
Ne güzel cnm degisiklik olmustur size de.
Cocuk olunca öyle oluyor cnm. Biseyi merak ediyorum
Cogu bayan cocuk olduktan sonra kendine bakmayi birakiyor mu yoksa zaman yetmedigi icin mi eskisi gibi bakimli degiller? Dikkat ettim
Cogu bayanimiz öyle :(

Masallah kiz sana :nazar:
Bana da ver azcik bu huyundan :halay:aslinda iyi birsey ertesi güne is kalmiyor.. bunu düsünücem bidahaki misafir geldiginde :KK53:
Çok iyi oluyo yaa.. bende takıntı gibi aslında. Hatta bir ara şehir dışına gitmistim 1haftaligina, dönüş yolunda sabaha karşı 4falandi otobüsten indiğimde.eve bir geldim, her yer her yerde.esim yoldan geldin iki laf edelim diyo.. yook direk evi temizlemistim eşim e söylene soylene.. :KK70:

Cogu bayan cocuk olduktan sonra kendine bakmayi birakiyor mu yoksa zaman yetmedigi icin mi eskisi gibi bakimli degiller? Dikkat ettim
Cogu bayanimiz öyle :KK43:
Canim ben kendim baktığım icin haliyle zor tabii , ama benim esiminde faydası var bana , yeri geldimi çocuğu oyalar oyun oynar yardımcı olur bana bende kendime zaman ayırıyorum tabii çok olmasa da yapabiliyorum yani...

Cogu bayanimiz öyle :KK43:
Zaman yetmiyordur. Gerçekten bazı çocuklar çok huysuz oluyolar, insanın ömründen omur gidiyor.

Çok iyi oluyo yaa.. bende takıntı gibi aslında. Hatta bir ara şehir dışına gitmistim 1haftaligina, dönüş yolunda sabaha karşı 4falandi otobüsten indiğimde.eve bir geldim, her yer her yerde.esim yoldan geldin iki laf edelim diyo.. yook direk evi temizlemistim eşim e söylene soylene.. :KK70:
:KK70::KK57::KK57::KK57: Filimsin sen yaa sabah 4 de temizlik mi yapilir valla bravo sana allah nazarlardan saklasin:nazar: tütütü

Aklimin bir ucuna yazdim bunu bak sana söylüyorum birgün bende yapicam misafir gittikten sonra evi temizleme isini :halay:

Back