- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.601
Amin canim.. vallahi çok iyi oluyo. Dene ve gör.Filimsin sen yaa sabah 4 de temizlik mi yapilir valla bravo sana allah nazarlardan saklasin tütütü
Aklimin bir ucuna yazdim bunu bak sana söylüyorum birgün bende yapicam misafir gittikten sonra evi temizleme isini
Es cok önemli bu konuda ben bunu anladimCanim ben kendim baktığım icin haliyle zor tabii , ama benim esiminde faydası var bana , yeri geldimi çocuğu oyalar oyun oynar yardımcı olur bana bende kendime zaman ayırıyorum tabii çok olmasa da yapabiliyorum yani...
Dogru haklisin cnm cocuktan cocuga degisiyor demek.Zaman yetmiyordur. Gerçekten bazı çocuklar çok huysuz oluyolar, insanın ömründen omur gidiyor.
Canim zaten uyuduğunda felan yaniiEs cok önemli bu konuda ben bunu anladimbenimde arada bi zaman geliyor bakim yapmak istemiyorum sonra kendime geliyorum ama öyle rahats da alisiyorum bakim yapmak zor geliyor
Dogru haklisin cnm cocuktan cocuga degisiyor demek.
Sana da canım. Bende uyuycam. Sabah misafirliğe gidebilirim..erken kalkmam lazimKizlar ben uyumaya gidiyorum
Size iyi geceler
Canim sende kendini zorlamışsın bayaO ne ki, ben doğumdan sonra geldim,evimi supurdum. Yatağımi açtım.. sonra kızım sarılık oldu hastane de yattık bir gece, Annem dedi,bize goturcem seni, bende tamam ama eve gideyim ust baş alayim öyle geliriz diorum, ama eşim bırakmadı. Senin niyetini biliyorum evi temizlemek için geliosun bir rahat dur dedi .iyi ki dinlemisim, iki gün boyunca 39drrece ateşle yattım...
Evet canım yaa. Şimdi olsa yapmm.yatar keyfime bakarım... Ama işte iç rahat olmuyor kii .Canim sende kendini zorlamışsın baya
Orası da doğru sen yapmasan kim yapacak haklısın ..Evet canım yaa. Şimdi olsa yapmm.yatar keyfime bakarım... Ama işte iç rahat olmuyor kii .
Aynen öyle... Neyse canım ben kaçar.. Allaha emanet olOrası da doğru sen yapmasan kim yapacak haklısın ..
Aynen öyle... Neyse canım ben kaçar.. Allaha emanet ol
Mrb canmmMerhaba hanimlar
Slm canım nasılsın naptin bakımSlm canlar haftasonu.yogunlugundan sonra anca girdim
Bende buzluktan mantar çıkardım canım napim hep düşün düşün aynı
Ellerine sağlık leziz olmuştur mantar cikardim yapiyom yanina uydurcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?