- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.581
Yok cnm olmadim da bacaklarim sanki maraton kosmus gibi hissediyorum.. dünde stresli gecti bugün de öyle ..Kötü olmadın dimi
Ohhh uzat ayaklarını dinlen .. ben misafir gittikten sonra evi supurur silerim, sonra bir çay demler,keyfime bakarım...Misafirim vardi bugün cok yoruldum ama kendime vakit ayirmak istedim
Pazarya canim napsın sıkılır sende gidiverYok cnm olmadim da bacaklarim sanki maraton kosmus gibi hissediyorum.. dünde stresli gecti bugün de öyle ..
yarin dinlenirim diyordum bizimki tutturdu sinemaya gidelim diye
Süpürmeye silmeye mecalim yokOhhh uzat ayaklarını dinlen .. ben misafir gittikten sonra evi supurur silerim, sonra bir çay demler,keyfime bakarım...
aksama dogru gideirz zaten dinlenmis olurum heralde o zamana kadarPazarya canim napsın sıkılır sende gidiver
Güzel film geldiyse ...Pazarya canim napsın sıkılır sende gidiver
Heralde ahnet kuralin filmine gitmek istiyor da bakalim artikGüzel film geldiyse ...
Senin ki iyiymiş ben sadece mutfağı toplarım o kadar vallaOhhh uzat ayaklarını dinlen .. ben misafir gittikten sonra evi supurur silerim, sonra bir çay demler,keyfime bakarım...
Aynen..güzele benziyor filmHeralde ahnet kuralin filmine gitmek istiyor da bakalim artik
Aliskanlik yaptiysa ne güzel ona keske bende öyle olabilsem bende sadece mutfagi toplarimSenin ki iyiymiş ben sadece mutfağı toplarım o kadar valla
Ben rahat edemem ki, misafirler merdivenden iner inmez, benim temizlik başlar.Senin ki iyiymiş ben sadece mutfağı toplarım o kadar valla
Masallah kiz sanaBen rahat edemem ki, misafirler merdivenden iner inmez, benim temizlik başlar.
Canim benimde akşamleyin eşimin akrabasi geldiydi misafir cay içip gittiler ... öyle işte kızla uğraşıyorum bütün gün ..ayniSiz neler yaptiniz kizlar
Titiz kadının hali başkaBen rahat edemem ki, misafirler merdivenden iner inmez, benim temizlik başlar.
Ne güzel cnm degisiklik olmustur size de.Canim benimde akşamleyin eşimin akrabasi geldiydi misafir cay içip gittiler ... öyle işte kızla uğraşıyorum bütün gün ..ayni
Çok iyi oluyo yaa.. bende takıntı gibi aslında. Hatta bir ara şehir dışına gitmistim 1haftaligina, dönüş yolunda sabaha karşı 4falandi otobüsten indiğimde.eve bir geldim, her yer her yerde.esim yoldan geldin iki laf edelim diyo.. yook direk evi temizlemistim eşim e söylene soylene..Masallah kiz sana
Bana da ver azcik bu huyundanaslinda iyi birsey ertesi güne is kalmiyor.. bunu düsünücem bidahaki misafir geldiginde
Canim ben kendim baktığım icin haliyle zor tabii , ama benim esiminde faydası var bana , yeri geldimi çocuğu oyalar oyun oynar yardımcı olur bana bende kendime zaman ayırıyorum tabii çok olmasa da yapabiliyorum yani...Ne güzel cnm degisiklik olmustur size de.
Cocuk olunca öyle oluyor cnm. Biseyi merak ediyorum
Cogu bayan cocuk olduktan sonra kendine bakmayi birakiyor mu yoksa zaman yetmedigi icin mi eskisi gibi bakimli degiller? Dikkat ettim
Cogu bayanimiz öyle
Zaman yetmiyordur. Gerçekten bazı çocuklar çok huysuz oluyolar, insanın ömründen omur gidiyor.Ne güzel cnm degisiklik olmustur size de.
Cocuk olunca öyle oluyor cnm. Biseyi merak ediyorum
Cogu bayan cocuk olduktan sonra kendine bakmayi birakiyor mu yoksa zaman yetmedigi icin mi eskisi gibi bakimli degiller? Dikkat ettim
Cogu bayanimiz öyle
Çok iyi oluyo yaa.. bende takıntı gibi aslında. Hatta bir ara şehir dışına gitmistim 1haftaligina, dönüş yolunda sabaha karşı 4falandi otobüsten indiğimde.eve bir geldim, her yer her yerde.esim yoldan geldin iki laf edelim diyo.. yook direk evi temizlemistim eşim e söylene soylene..
Öyle tabii ...Zaman yetmiyordur. Gerçekten bazı çocuklar çok huysuz oluyolar, insanın ömründen omur gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?