- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.501
Terliksiz gezmem ama.. bazen çıplak basiyorum.Çorap giymezsen kapalı terlik giy
Yatakta cikarabilsem yeter benim icin. Alistim ya cikarinca uyuyamiyorum üsüdügüm icinÖnceden corapla yatardim..ama şimdi yok olmuyor yani.. giysem bile iki dakika sonra çıkarıyorum.. sıkıntı basıyor
Bende hassas eşim haklı ama bastırırim yatakda bazen sicakliom diye sabah sancilaniyom ayağıma bakiyor corabi çıkardım tamm sen akillanman falan tartisioz sonra
Vallahi ben ayaklar dışarda uyuyorumYatakta cikarabilsem yeter benim icin. Alistim ya cikarinca uyuyamiyorum üsüdügüm icin
Hayırlı geceler canimmKizceler ben yatiyorum gözümden uyku akiyor
Hepinize hayirli ve rshat geceler diliyorum
Dadlu uykularKizceler ben yatiyorum gözümden uyku akiyor
Hepinize hayirli ve rshat geceler diliyorum
Alışkanlık canim ya ...!!Vallahi ben ayaklar dışarda uyuyorumrahat edemiyorum
Yok kuzum peynir süt bisiler yemiyom bayadir ama bulanti azalmisken aldircam soğuk icerim en azindan bu meyveli sutlerde işe yararmiT Tatlianne20 sen süt içebiliyormusun??
Ben ilk 3. 4 ay. Sadece domates yedim..off çok zordu.Yok kuzum peynir süt bisiler yemiyom bayadir ama bulanti azalmisken aldircam soğuk icerim en azindan bu meyveli sutlerde işe yararmi
Bende 3 ay içememiştim kokuyordu çünkü ayran içiyordum .....bulantın azalınca aldır tabii , canim sen yinele normali ni iç ...Yok kuzum peynir süt bisiler yemiyom bayadir ama bulanti azalmisken aldircam soğuk icerim en azindan bu meyveli sutlerde işe yararmi
Bende hiç yiyemedim 2 ay arada zorla bi domates kesip tuzlayip yerdimBen ilk 3. 4 ay. Sadece domates yedim..off çok zordu.
Bana doktor siselerde oluyor ya günlük süt iç demişti kutulardan içme demiştiBende 3 ay içememiştim kokuyordu çünkü ayran içiyordum .....bulantın azalınca aldır tabii , canim sen yinele normali ni iç ...
Aynen aldirayim acaba 10 haftalık oluyor kan alirlarmi yine baktirsammiBende 3 ay içememiştim kokuyordu çünkü ayran içiyordum .....bulantın azalınca aldır tabii , canim sen yinele normali ni iç ...
Aslında kutularda mide bulandiriyor bende ondan alayim soguk da olsa fayda eder demiBana doktor siselerde oluyor ya günlük süt iç demişti kutulardan içme demişti
Tabiiki ederAslında kutularda mide bulandiriyor bende ondan alayim soguk da olsa fayda eder demi
Evet yaa.. midem çok kötüydü.. peynir sut çay. Domates ve suyla beslendim.. o yuzden 4kilo vermiştim..Bende hiç yiyemedim 2 ay arada zorla bi domates kesip tuzlayip yerdim
Doktorun bilir canim onuAynen aldirayim acaba 10 haftalık oluyor kan alirlarmi yine baktirsammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?