- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.481
Bende haberlerde bir yabancı ülkede kadın 3 çüz doğurmuş tüp bebekle , yıllar sonra tekrar hamile kalmış tüp bebekle onlarda 3 çüz olmuş evde olmuşlar 8 nüfus ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.. soğuk mu aldinKizlar üsüttüm galiba
Aynen öyle oluyor. Cocuk anne karninda duyuyormus zatenÇocuk anne karnında alıyo bence...
Masallah masallahKlasik müzik de neymis surelerimiz varken
Bizim bi tanidik bayan hamileyken hep kuran dinlermis ve kurs da verdigi icin elif be'yi falan okutuyormus. Oglu dogdu anaokulundaykan kuran kursuna götürdü ve cocuk okuma
Yazma bilmedigi halde kuran okumayi kisa bir süre icinde cözdü
Geçmiş olsun canım.. soğuk mu aldin
Bende haberlerde bir yabancı ülkede kadın 3 çüz doğurmuş tüp bebekle , yıllar sonra tekrar hamile kalmış tüp bebekle onlarda 3 çüz olmuş evde olmuşlar 8 nüfus ..[/QUOTE
Oh ne guzel valla tvde dün görmüştüm çinde 65 yaşında doğum yapti çatlama ignesiyle rabbim verdin mi veriyor
Aman cnim dikkat et çok geçmiş olsunKizlar üsüttüm galiba
Cok tsk ederim cnm. Insallah yarina kadar kötülesmem misafirim gelicelAman cnim dikkat et çok geçmiş olsun
Benim eşimle tartışırız korkudan yatakdada corap giyerim sakın usutme çorap giy sıkı giyin sancilanirsin sıcak iyi gelir yatak daHeralde ayaklarimdan aldim sogugu
Ayaklarını sıcak tut,canim..Cok tsk ederim cnm. Insallah yarina kadar kötülesmem misafirim gelicel
Amin amin en yakın zamandaAynen rabimiz bize de nasip etsin
Hiç çorap giyme huyum yoktur..çıplak ayakla basarım yere, sonra ameliyat yerim sancı girer..ama akillanmamBenim eşimle tartışırız korkudan yatakdada corap giyerim sakın usutme çorap giy sıkı giyin sancilanirsin sıcak iyi gelir yatak da
Benim eşimle tartışırız korkudan yatakdada corap giyerim sakın usutme çorap giy sıkı giyin sancilanirsin sıcak iyi gelir yatak da
Ayaklarını sıcak tut,canim..
İyi tembih etmiş ... düşünceli adam mışBenim eşimle tartışırız korkudan yatakdada corap giyerim sakın usutme çorap giy sıkı giyin sancilanirsin sıcak iyi gelir yatak da
Sagligini ihmal etme cnm sende giy corapsiz gezmeHiç çorap giyme huyum yoktur..çıplak ayakla basarım yere, sonra ameliyat yerim sancı girer..ama akillanmam
Çorap giymezsen kapalı terlik giyHiç çorap giyme huyum yoktur..çıplak ayakla basarım yere, sonra ameliyat yerim sancı girer..ama akillanmam
Bende hassas eşim haklı ama bastırırim yatakda bazen sicakliom diye sabah sancilaniyom ayağıma bakiyor corabi çıkardım tamm sen akillanman falan tartisioz sonraHiç çorap giyme huyum yoktur..çıplak ayakla basarım yere, sonra ameliyat yerim sancı girer..ama akillanmam
Önceden corapla yatardim..ama şimdi yok olmuyor yani.. giysem bile iki dakika sonra çıkarıyorum.. sıkıntı basıyorSagligini ihmal etme cnm sende giy corapsiz gezme