• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende haberlerde bir yabancı ülkede kadın 3 çüz doğurmuş tüp bebekle , yıllar sonra tekrar hamile kalmış tüp bebekle onlarda 3 çüz olmuş evde olmuşlar 8 nüfus ..[/QUOTE
Oh ne guzel valla tvde dün görmüştüm çinde 65 yaşında doğum yapti çatlama ignesiyle rabbim verdin mi veriyor

Benim eşimle tartışırız korkudan yatakdada corap giyerim sakın usutme çorap giy sıkı giyin sancilanirsin sıcak iyi gelir yatak da
Hiç çorap giyme huyum yoktur..çıplak ayakla basarım yere, sonra ameliyat yerim sancı girer..ama akillanmam

Benim eşimle tartışırız korkudan yatakdada corap giyerim sakın usutme çorap giy sıkı giyin sancilanirsin sıcak iyi gelir yatak da

Ayaklarını sıcak tut,canim..

Ben yatarken bile corap giyerim canlar. Hatta gün icerisinde bir normal ve bir kalin corap giyerim
Bugün temizlik yaparken bi ara ciksrmistim ozaman olmus olabilir

Hiç çorap giyme huyum yoktur..çıplak ayakla basarım yere, sonra ameliyat yerim sancı girer..ama akillanmam
Bende hassas eşim haklı ama bastırırim yatakda bazen sicakliom diye sabah sancilaniyom ayağıma bakiyor corabi çıkardım tamm sen akillanman falan tartisioz sonra

Back