- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.461
Maşallah ne güzel canımBen bir iki salladim.sonra yapmadım..beşiğine birakiyordum, bide bir sure var. Karnımdeyken dinlettigim onu da açıyodum kendi kendine uyuyordu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne güzel canımBen bir iki salladim.sonra yapmadım..beşiğine birakiyordum, bide bir sure var. Karnımdeyken dinlettigim onu da açıyodum kendi kendine uyuyordu..
Bende öyle yapmayi düsünüyorum ilerde. Anne icin de rahat olur benceAynen benim de aklımda bulunsun:))
İkiz birde helal olsun ...valla hep düşünürdüm ikiz bebeklere nasıl bakılır diye ağladıklarında felan nasıl yapıyorlar diyeYa güzel bende bir komsuda gördüm 5sene sonra bebek oldu ikiz hemde maşallah diiym kadın çocukları besiklere bırakıyor sutleruni verip uyuyor saklamiyordu öle alistirmadim diyo ben uyumazlar dedim bakım yok uyurlar ikisinde koydu uyumus hemen satini biliyor demek
Aynen hemen kaçma bende yatarım birazdanYatarim bende az sonra biraz sohbet edelim
De
Yok kacmam giAynen hemen kaçma bende yatarım birazdan
Hangi sure acaba ?? Psikolojik DeliiiBen bir iki salladim.sonra yapmadım..beşiğine birakiyordum, bide bir sure var. Karnımdeyken dinlettigim onu da açıyodum kendi kendine uyuyordu..
Hevesle tutuyoruz iste cnm bende rshst duramam kesinBide bebeği kucağa alistirmicaksin.alisinca fena oluyo... Anne sensin kuralların olmalı..
Kadın zor gecirdi kucukken annesi falan geldi yanına biri aglarken diğeri de kalkio şimdi kazaylan 3uncu hamile kaldi yasina yeni girdiler 1ay var doguma 3kiz olacak rabbim verdim mi arkaarkaya veriyorİkiz birde helal olsun ...valla hep düşünürdüm ikiz bebeklere nasıl bakılır diye ağladıklarında felan nasıl yapıyorlar diye
En sevdiğimmm,Rahman suresi...ama sadece bir kişinin okumasını beğeniyorum..adını hatırlamıyorum.Hangi sure acaba ?? Psikolojik Deliii
Aynen birinde gördüm gece kucakta yatiyor yatakda ağlıyor sabahliyormus karı kocaBide bebeği kucağa alistirmicaksin.alisinca fena oluyo... Anne sensin kuralların olmalı..
Hımm hayırlısıyla sağlıkla doğsun insallahKadın zor gecirdi kucukken annesi falan geldi yanına biri aglarken diğeri de kalkio şimdi kazaylan 3uncu hamile kaldi yasina yeni girdiler 1ay var doguma 3kiz olacak rabbim verdim mi arkaarkaya veriyor
Aynen öle maşallah bazen ikizleri goruyom ayni anda koşuyorlar yeni yeniHımm hayırlısıyla sağlıkla doğsun insallah
Klasik müzik de neymis surelerimiz varkenEn sevdiğimmm,Rahman suresi...ama sadece bir kişinin okumasını beğeniyorum..adını hatırlamıyorum.
Ben çok kuralcı bir insanim.. kimsenin kucağına vermedim..her ağladığın da almadim... Kimseye opturmedim..millet sevecek kucakta minciracak eee sonra herkes gidince ben cekicem...Aynen birinde gördüm gece kucakta yatiyor yatakda ağlıyor sabahliyormus karı koca
Maşallah bende kuran dinletirim ne güzel helal vallaKlasik müzik de neymis surelerimiz varken
Bizim bi tanidik bayan hamileyken hep kuran dinlermis ve kurs da verdigi icin elif be'yi falan okutuyormus. Oglu dogdu anaokulundaykan kuran kursuna götürdü ve cocuk okuma
Yazma bilmedigi halde kuran okumayi kisa bir süre icinde cözdü
Çocuk anne karnında alıyo bence...Klasik müzik de neymis surelerimiz varken
Bizim bi tanidik bayan hamileyken hep kuran dinlermis ve kurs da verdigi icin elif be'yi falan okutuyormus. Oglu dogdu anaokulundaykan kuran kursuna götürdü ve cocuk okuma
Yazma bilmedigi halde kuran okumayi kisa bir süre icinde cözdü
Aynen rabimiz bize de nasip etsinMaşallah bende kuran dinletirim ne güzel helal valla