• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya güzel bende bir komsuda gördüm 5sene sonra bebek oldu ikiz hemde maşallah diiym kadın çocukları besiklere bırakıyor sutleruni verip uyuyor saklamiyordu öle alistirmadim diyo ben uyumazlar dedim bakım yok uyurlar ikisinde koydu uyumus hemen satini biliyor demek
İkiz birde helal olsun ...valla hep düşünürdüm ikiz bebeklere nasıl bakılır diye ağladıklarında felan nasıl yapıyorlar diye

İkiz birde helal olsun ...valla hep düşünürdüm ikiz bebeklere nasıl bakılır diye ağladıklarında felan nasıl yapıyorlar diye
Kadın zor gecirdi kucukken annesi falan geldi yanına biri aglarken diğeri de kalkio şimdi kazaylan 3uncu hamile kaldi yasina yeni girdiler 1ay var doguma 3kiz olacak rabbim verdim mi arkaarkaya veriyor

En sevdiğimmm,Rahman suresi...ama sadece bir kişinin okumasını beğeniyorum..adını hatırlamıyorum.
Klasik müzik de neymis surelerimiz varken

Bizim bi tanidik bayan hamileyken hep kuran dinlermis ve kurs da verdigi icin elif be'yi falan okutuyormus. Oglu dogdu anaokulundaykan kuran kursuna götürdü ve cocuk okuma
Yazma bilmedigi halde kuran okumayi kisa bir süre icinde cözdü

Aynen birinde gördüm gece kucakta yatiyor yatakda ağlıyor sabahliyormus karı koca
Ben çok kuralcı bir insanim.. kimsenin kucağına vermedim..her ağladığın da almadim... Kimseye opturmedim..millet sevecek kucakta minciracak eee sonra herkes gidince ben cekicem...:KK48:

Bizim bi tanidik bayan hamileyken hep kuran dinlermis ve kurs da verdigi icin elif be'yi falan okutuyormus. Oglu dogdu anaokulundaykan kuran kursuna götürdü ve cocuk okuma
Maşallah bende kuran dinletirim ne güzel helal valla

Çocuk anne karnında alıyo bence...

Back