- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.521
Neyse canlar,ben kaçar.. az kalsın adımı soyluyordum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm ilk aylar zor geçiyor ... tabiiEvet yaa.. midem çok kötüydü.. peynir sut çay. Domates ve suyla beslendim.. o yuzden 4kilo vermiştim..
İyi geceler .. olur öyleNeyse canlar,ben kaçar.. az kalsın adımı soyluyordum...
Bende geçen hamilelikten 42 kiloydum iştah bi açılmıştı 55 olmuştu düşük oldu ama yine zayiflamadim baya almis toparlanmistim bu hamileligimi öğrendiğimde 25 ocakda 57 kiloydum ogunden bugüne 48 olmusum 8 kilo verdimEvet yaa.. midem çok kötüydü.. peynir sut çay. Domates ve suyla beslendim.. o yuzden 4kilo vermiştim..
Belli bir süre sonra düzene girer canimm.Bende geçen hamilelikten 42 kiloydum iştah bi açılmıştı 55 olmuştu düşük oldu ama yine zayiflamadim baya almis toparlanmistim bu hamileligimi öğrendiğimde 25 ocakda 57 kiloydum ogunden bugüne 48 olmusum 8 kilo verdim
Normal canim çıkardığın icin...Bende geçen hamilelikten 42 kiloydum iştah bi açılmıştı 55 olmuştu düşük oldu ama yine zayiflamadim baya almis toparlanmistim bu hamileligimi öğrendiğimde 25 ocakda 57 kiloydum ogunden bugüne 48 olmusum 8 kilo verdim
Aynen yüzüme bakiyom çökmüş vaziyet inşallah yine alirim yerim istedigimiNormal canim çıkardığın icin...
Alırsın alırsınAynen yüzüme bakiyom çökmüş vaziyet inşallah yine alirim yerim istedigimi
aminnnAlırsın alırsın
HosbuldukHosgeldin canimm
Kız tam yatarken geldin ne edirsen napirsenHosbulduk
Yattim agladi geri kalktim gene salliyorum..meme birakiyor bu hafta biraz nazliYatimi cnm
Maşallah kaç aylık canımYattim agladi geri kalktim gene salliyorum..meme birakiyor bu hafta biraz nazli
Tamm canim iyi geceler öptüm bendeBende yattim kuzum sende dinlen çocuk yatmisken çok çok öpüyorum canım hayırlı geceler
Konuşma bitmez ben merakli:)))))Tamm canim iyi geceler öptüm bende
21.ayMaşallah kaç aylık canım
Allah bağışlasın cnm
Amin hepimizinkini..allah olmayanlarada tez zamanda bu mutluluğu tattirsinAllah bağışlasın cnm