- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.421
Aynen canımNasip cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canımNasip cnm
Hosgeldin canimmSelam bende geldim
Hiç sorma bi ilerleyemedi ne yapmak lAzım biraktigim gibi:))Yaw bu topigi cözemedim ben bi kimse yok bi biri var sonra hepsi geliyor kafasina göre tskiliyor heralde bizim gibi
Geldim kizlarr
Öle olur kuzum sen takma nedeni bey acaba niye bole oldu bizim gibi kusup barisan gibi:)Ben bugün parates hasladim yanina da soganli ispanak yaptim yogurtlu
2 gündür limoniyiz beyefendiyle
Hosgeldin balim napiyon ne ediyinGeldim kizlarr
Çocuk uyutuyorum balımHosgeldin balim napiyon ne ediyin
Sizler nasılsınız daha daha??Hosgeldin balim napiyon ne ediyin
Bende yatağa girdim bugün biraz kasik ağırm oldu şükür ıyiyim canımÇocuk uyutuyorum balım
Bende yataga girdim yine uyku yok tabi oglenleride uyuyom alistirdim gece zor geliyorSizler nasılsınız daha daha??
Aman canim dikkat et yüzüstü felan yatma ani hareket etme..!!Bende yatağa girdim bugün biraz kasik ağırm oldu şükür ıyiyim canım
Benimde son aylarda uykum gelmiyordu valla şimdi ise uykum hemen geliyorBende yataga girdim yine uyku yok tabi oglenleride uyuyom alistirdim gece zor geliyor
Öle yatardim şimdi hiç yatamiyom ani hareket de yapiyo sanciyi bisag bisol yatiyorum artik geriliyor sanki karnımAman canim dikkat et yüzüstü felan yatma ani hareket etme..!!
Yoruluyorsun çocuk olunca erken kalk falan ilgileniyon bisi olur diye normalBenimde son aylarda uykum gelmiyordu valla şimdi ise uykum hemen geliyor
Olabilir aynen iste dikkat dikkat etmek lazımÖle yatardim şimdi hiç yatamiyom ani hareket de yapiyo sanciyi bisag bisol yatiyorum artik geriliyor sanki karnım
Öyle canım yoruluyorsun haliyle..Yoruluyorsun çocuk olunca erken kalk falan ilgileniyon bisi olur diye normal
Yok. Benim kız banyo yapınca uyumuyo,ters birazOooo şimdi yatarrrr. .
Bizim komşunun kızi da öyle uyumazdı halen öyle geç yarardı geç kalkardıYok. Benim kız banyo yapınca uyumuyo,ters biraz