- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.441
Aynen canım senin fıstık nasıl oldu ilestimiOlabilir aynen iste dikkat dikkat etmek lazım
INŞALLAH geçer buyunce biraz canımYok. Benim kız banyo yapınca uyumuyo,ters biraz
Çok şükür, uyku sorunumuz olmadı hiç. Hani anneler hep uykusuzluktan şikayet ederler yaa.benim öyle bi sıkıntım olmadı hiç. Sadece banyo yapınca uyumuyo o kadar. Ben 4aydan sonra uyku eğitimi verdim..Bizim komşunun kızi da öyle uyumazdı halen öyle geç yarardı geç kalkardı
Ya nasıl oldu bende ogreneyim:)Çok şükür, uyku sorunumuz olmadı hiç. Hani anneler hep uykusuzluktan şikayet ederler yaa.benim öyle bi sıkıntım olmadı hiç. Sadece banyo yapınca uyumuyo o kadar. Ben 4aydan sonra uyku eğitimi verdim..
Benim fıstık bugün daha iyiydi canim uyuyor şimdiAynen canım senin fıstık nasıl oldu ilestimi
İyi yapmışsın canim vaktinde uyuyup uyanmaları lazimÇok şükür, uyku sorunumuz olmadı hiç. Hani anneler hep uykusuzluktan şikayet ederler yaa.benim öyle bi sıkıntım olmadı hiç. Sadece banyo yapınca uyumuyo o kadar. Ben 4aydan sonra uyku eğitimi verdim..
amaaannn iste kendi kendine yapiyor hic tskmiyorum bile :)Öle olur kuzum sen takma nedeni bey acaba niye bole oldu bizim gibi kusup barisan gibi:)
gecmis olsun cnmBende yatağa girdim bugün biraz kasik ağırm oldu şükür ıyiyim canım
Oh maşallah canım ii olsun çok haber aldım hep çocuklar usutmus nezle ishal yazıkBenim fıstık bugün daha iyiydi canim uyuyor şimdi
Beşiğine koyuyodum, bir iki gün salladim beşiği, hiç göz teması kurmadim.. yavaş yavaş uykuya dalıyordu... Ondan sonra alıştı hep aynı saatte uyumaya...Ya nasıl oldu bende ogreneyim:)
Sağol canım aynen kari koca arasi büyük sorun olmasında yeteramaaannn iste kendi kendine yapiyor hic tskmiyorum bile :)
gecmis olsun cnm
Cok sükür büyük sorun yokSağol canım aynen kari koca arasi büyük sorun olmasında yeter
Ya güzel bende bir komsuda gördüm 5sene sonra bebek oldu ikiz hemde maşallah diiym kadın çocukları besiklere bırakıyor sutleruni verip uyuyor saklamiyordu öle alistirmadim diyo ben uyumazlar dedim bakım yok uyurlar ikisinde koydu uyumus hemen satini biliyor demekBeşiğine koyuyodum, bir iki gün salladim beşiği, hiç göz teması kurmadim.. yavaş yavaş uykuya dalıyordu... Ondan sonra alıştı hep aynı saatte uyumaya...
Alistirmayla alakasi var cnmYa güzel bende bir komsuda gördüm 5sene sonra bebek oldu ikiz hemde maşallah diiym kadın çocukları besiklere bırakıyor sutleruni verip uyuyor saklamiyordu öle alistirmadim diyo ben uyumazlar dedim bakım yok uyurlar ikisinde koydu uyumus hemen satini biliyor demek
Anladım canım yavaş yavaş uyursun kuzum:)Cok sükür büyük sorun yok
Beyaz showu izliyorum uykum gelmeye basladi
Evet canim bütün hasta çocuklara Rabbim şifalar versin insallah narinler sonuçta hemen hasta oluyorlarOh maşallah canım ii olsun çok haber aldım hep çocuklar usutmus nezle ishal yazık
Ben bir iki salladim.sonra yapmadım..beşiğine birakiyordum, bide bir sure var. Karnımdeyken dinlettigim onu da açıyodum kendi kendine uyuyordu..Ya güzel bende bir komsuda gördüm 5sene sonra bebek oldu ikiz hemde maşallah diiym kadın çocukları besiklere bırakıyor sutleruni verip uyuyor saklamiyordu öle alistirmadim diyo ben uyumazlar dedim bakım yok uyurlar ikisinde koydu uyumus hemen satini biliyor demek
Aynen benim de aklımda bulunsun:))Alistirmayla alakasi var cnm
Aynen ole çabuk kapiyorlar bide sevmelik olunca opelere doyamiyonEvet canim bütün hasta çocuklara Rabbim şifalar versin insallah narinler sonuçta hemen hasta oluyorlar
Yatarim bende az sonra biraz sohbet edelimAnladım canım yavaş yavaş uyursun kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?