- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.181
Aminnn cnmmm teselkur ederimmmNice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara canım ailenle ve Kk ile.. Doğum günün kutlu olsun!!!
Saka maka hamilemi yoksa supheleniyomuKayinvalidembu yastan sonra ben cocuk sesi cekemem diyor
Ayy simdi gülüyorum bende insallah hamile kalmam
Yakin zamanda
İnşallah canımHERKESIN KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN HUZURLU MUTLU GEÇER INŞALLAH BUNDAN SONRAKI HAYATIMIZ
Test pozitif cikmis iste ben ne yapicam bu yastan sonra cocuk mu olur torun beklerken bu nerden cikti simdi diye söyleniyordu evelsi sabahSaka maka hamilemi yoksa supheleniyomu
Niye öyle söylüyorsun olsun senindeKayinvalidembu yastan sonra ben cocuk sesi cekemem diyor
Ayy simdi gülüyorum bende insallah hamile kalmam
Yakin zamanda
Sen kacgundur neler ettin bakem naptin nasil geçti 2 gun oldi galibaİnşallah canım
Suan istemiyoruz daha 2 sene oldu evleneli. Tabiki hayirlsini rabbimiz bilirNiye öyle söylüyorsun olsun seninde
Yemin şuanda gülmek tutu beniTest pozitif cikmis iste ben ne yapicam bu yastan sonra cocuk mu olur torun beklerken bu nerden cikti simdi diye söyleniyordu evelsi sabah
Sorayim ben taktigi varmi diyeAhh ya teyzeme.bak biz pozitif ciksin diye dort gozld bekliyorz
Öyle tabii hayırlısı olsunSuan istemiyoruz daha 2 sene oldu evleneli. Tabiki hayirlsini rabbimiz bilir
Bizde gülüyoruz hatta en kücük oglu anne yapmayin sizin yasiniz kac hala o isi mi yapiyorsunuz diyor
Yemin şuanda gülmek tutu beni
Bence istemeyince kesin oluyoSorayim ben taktigi varmi diyebu dördüncü olur
Tamm canım simdiden iyi geceler diyelimBenim sarjim bitmek üzere kizlar birden yazmazsam kayip ilani vermenize gerek yok
Cocuklan uğraşma sonra ev temizliği öyle vlla kuzum. .sen nasılsın neypyrsn bebis nasılSen kacgundur neler ettin bakem naptin nasil geçti 2 gun oldi galiba
Seninde olur insallah canim Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sabret .. insallahAhh ya teyzeme.bak biz pozitif ciksin diye dort gozld bekliyorz
Bencede bunda bi dogruluk payi var. Sizde istemeyin bakin nasil hemen bebis geliiirrrBence istemeyince kesin oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?