- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.941
Iiim canım sürekli dinleniyom iyiyim şükür sen napiyon nasıl gidiyor neler yaptin
Iiim canım sürekli dinleniyom iyiyim şükür sen napiyon nasıl gidiyor neler yaptin
Yatiom ole desem
Olsun cnm sen yinede giy boşver huzurunu bozma haklı oda üşütürsün ben bile corplan yatardım bende senin gibi şubata hamile kalmıştım hiç ayağımdan cikartmazidimi gece giy cnm dinle huzurunu bozma tarttsmaKızlar corapsiz yatmam hiç aslında adamın korkusundan yatağa girince temiz corap giyerim hemen usutuyorum diye haklı kendince beni bunaltiyor ara ara bu tartışmalar olur sabah corabi çıkarttım ates basiyor bildigin yaniyor ayaklarım benlen tartisiyor sen korumuyon kendini bakmiyon diye sonra sancı giriyor niye yok bu çorap hamilesin bide ben sende goruyom bakmiyon evden dışarı cikmam ev sıcak hep corapla yelek var uzun kollu polar ayağımda hep anlamiyon diyom ates basiyor arada dışarı çıkar sok ayağını sen duusnmuyon ben böyle derken yalnış anliyon çok baskı kuruyor anlatamiyom da menipozdamisin diyo ateş bassın sen zaten sevmen corap bende hiç ayağımda çıktığını gordunmu yatak da kim giyiyor dedim ama haksız benim hep
Hayır olsun niye üşüttün mu acep bende dinleniyom sürekli şu aşamayı atlatana kadar iki gun dur yok şükür bulanti
Bazen bildiğin yaniyor ayagimin yanmasiyla kalkiyom bisi olursa karismam zaten umidim kalmadı artık diyor benide üzüyorOlsun cnm sen yinede giy boşver huzurunu bozma haklı oda üşütürsün ben bile corplan yatardım bende senin gibi şubata hamile kalmıştım hiç ayağımdan cikartmazidimi gece giy cnm dinle huzurunu bozma tarttsma
Hayır olsun ozaman gectimi günün yoksa bugün mu acepBilmiyorum ki normalde de midem bulanır ama adette olamadım kafam çorba
Hayır olsun ozaman gectimi günün yoksa bugün mu acep
Doguru diyorsun yaniyor ama yinede kendini üzme boşver bebeğini düşün ...boşver erkekler hepside öyle bide bizde hamilelik stresi de var biz daha kendimizi üzüyoruzBazen bildiğin yaniyor ayagimin yanmasiyla kalkiyom bisi olursa karismam zaten umidim kalmadı artık diyor benide üzüyor
Aynen öle canım sen uyu dinlen yarın görüşürüz çocuk uyanmasin öptüm hayırlı geceler canimmDoguru diyorsun yaniyor ama yinede kendini üzme boşver bebeğini düşün ...boşver erkekler hepside öyle bide bizde hamilelik stresi de var biz daha kendimizi üzüyoruz
Sen bekle birazdaha olmadı test yap yarın icin de süpe kalmasın istiyorsanda sıkıntı yok hayır ile gelir minnagimizBugun veya dundu ama bazen düzensiz oluyo ondan kestiremiyorum.
Tmm cnm bende öpüyorum ikinizde allaha emanet olun. .kendini üzme bide böyle şeyler içinde huzurunu bozma sakın eşin kötülüğünü istemiyor giy diyorsa giy tmm kuzumAynen öle canım sen uyu dinlen yarın görüşürüz çocuk uyanmasin öptüm hayırlı geceler canimm
1 hafta falan geçmeden geçikmiş bile saymıyo doktorlar bakalım 1 hafta geçerse yaparım.Sen bekle birazdaha olmadı test yap yarın icin de süpe kalmasın istiyorsanda sıkıntı yok hayır ile gelir minnagimiz
İyiki sende varsın kuzum. .sakın üzüme kendini. .enistem ne derse desin bir kulağında diyer kulağından çıksın. .huzur önemliBende yatarım birazdan iyi ki varsınız canlarim
Aynen sağol canım bende fevrilestim dik oluyorum oda kusuyor normal olacam artik bebeğim icinİyiki sende varsın kuzum. .sakın üzüme kendini. .enistem ne derse desin bir kulağında diyer kulağından çıksın. .huzur önemli
Sabredersen bekle tabi idrar testinde alabilin eczanelerde dikakt et canım yinede1 hafta falan geçmeden geçikmiş bile saymıyo doktorlar bakalım 1 hafta geçerse yaparım.
Tamm canım teşekkür ederimTmm cnm bende öpüyorum ikinizde allaha emanet olun. .kendini üzme bide böyle şeyler içinde huzurunu bozma sakın eşin kötülüğünü istemiyor giy diyorsa giy tmm kuzum
Ya aslındaa hiç ihtimal vermiyorum çünkü 3 hafta flaan oldu hapı bırakalı sperm bile gitmedi. Hapın etkisi geçmediği dönende sadece gitti bir defa ama yine de bakalım olduysa bile imkansızı başarmışızdırSabredersen bekle tabi idrar testinde alabilin eczanelerde dikakt et canım yinede
Aynen kuzumm öyle ol sanki biz hamileligimizi iyimi gecirdik bizde hep aynı şeyleri yasiyorduk. .akılı ol cevap verme esin dir o seni koruyacak başka kim koruyacak. .şimdi git yat hadi bakalım sabah görüşürüz inşallah öpüyorumAynen sağol canım bende fevrilestim dik oluyorum oda kusuyor normal olacam artik bebeğim icin
Cnm sen doğum kontrol hapımı kullandınYa aslındaa hiç ihtimal vermiyorum çünkü 3 hafta flaan oldu hapı bırakalı sperm bile gitmedi. Hapın etkisi geçmediği dönende sadece gitti bir defa ama yine de bakalım olduysa bile imkansızı başarmışızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?