- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.961
Cnm sen doğum kontrol hapımı kullandın
Evet 6 aya yakın 1 hafta ara veriyorsun etksi devam ediyor ya o dönemde sadece sperm gitti ama hiç ihtimal vermiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen doğum kontrol hapımı kullandın
Hadi yatttt bakalımTamm canım teşekkür ederim
Biliyorum bende kulandim bende bıraktım işte 6 ay var yani ama hemen hamile kalinmiyor ancak 6 ay birsene falan etkisi bittiyor hamile kaliyorsun çünkü ben dokturum lan görüştüğüm için biliyorumEvet 6 aya yakın 1 hafta ara veriyorsun etksi devam ediyor ya o dönemde sadece sperm gitti ama hiç ihtimal vermiyorum
Biliyorum bende kulandim bende bıraktım işte 6 ay var yani ama hemen hamile kalinmiyor ancak 6 ay birsene falan etkisi bittiyor hamile kaliyorsun çünkü ben dokturum lan görüştüğüm için biliyorum
Varmı bir diyecen cnm ben yatcm çocuk yatmış ken. .sabah görüşürüz inşallahEvet 6 aya yakın 1 hafta ara veriyorsun etksi devam ediyor ya o dönemde sadece sperm gitti ama hiç ihtimal vermiyorum
Yok canım iyi gecelerVarmı bir diyecen cnm ben yatcm çocuk yatmış ken. .sabah görüşürüz inşallah
Yani cnm benim bildiğim ilaç kullanırken asla hamile kalınmaz. .haklısın her bünye aynı deil çünkü dokturum dediğim kuzenim oluyorEvet ama her bunyede aynı değil kimisi kullanırken bile kalmış kimisi bırakınca kalmış. Bi de kondomsuz geri çekilmeyle de oldu hapı bırakınca düşük ihtimal ama bilemedim
Yine de herseyin hayırlısı olsun cnmYani cnm benim bildiğim ilaç kullanırken asla hamile kalınmaz. .haklısın her bünye aynı deil çünkü dokturum dediğim kuzenim oluyor
Herseyin hayrlisi olsun cnmYani cnm benim bildiğim ilaç kullanırken asla hamile kalınmaz. .haklısın her bünye aynı deil çünkü dokturum dediğim kuzenim oluyor
Yani cnm benim bildiğim ilaç kullanırken asla hamile kalınmaz. .haklısın her bünye aynı deil çünkü dokturum dediğim kuzenim oluyor
Aynen stres yapma allah inşallah sanada verir cnm üzüme kendini fazla iyi deil stresDiyorum ya olmuşsa imkansızı başarmışızdır bence ihtimalı düşünüyorum ya stresten de olamıyor olabilirim bakalım ya
Görüşürüz sabah inşallah cnmAynen stres yapma allah inşallah sanada verir cnm üzüme kendini fazla iyi deil stres
Aynen stres yapma allah inşallah sanada verir cnm üzüme kendini fazla iyi deil stres
Sarkimi söylüyorsun :)Gunaydın
Aminnn canımGünaydın ..hayırlı sabahlarınız olsun insallah
Dus alcam bisiler yiycem sen napiyon kuzumNapiyorsunuz hanimlar
Gunaydinnn tatli annenaneelimoonn Hayırlı geceler güzel anne