• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maytap mi geçiyon kızzz zarifinci zarifinci
Yok kizz gecmiyorum

2 aydir adet olmuyormus görümcemler dedi zarifinci bi görümce daha geliyor sana diye bende ciddiye almamistim kv sordum evet kizim demisti

Ee dedim test yaptin mi eminmisin yok yapmadim dedi
Dün sabah tekrar sordum testi yapip yapmadigina aksam yapicam dedi

Sabah yukari bi ciktimmm ki morali bozuk dedim ne oldu anne test yaptim hamileyim dedi :KK70: dedim doktora git bide o baksin. Bakalim nezamana randevu vericek

Yok kizz gecmiyorum

2 aydir adet olmuyormus görümcemler dedi zarifinci bi görümce daha geliyor sana diye bende ciddiye almamistim kv sordum evet kizim demisti

Ee dedim test yaptin mi eminmisin yok yapmadim dedi
Dün sabah tekrar sordum testi yapip yapmadigina aksam yapicam dedi

Sabah yukari bi ciktimmm ki morali bozuk dedim ne oldu anne test yaptim hamileyim dedi :KK70: dedim doktora git bide o baksin. Bakalim nezamana randevu vericek
Ne diyeyim hayirlisi olsun genç mi kayinvalideniz

İyiymiş o kadar yaşlı değil bakabilir yani..kendisini ne diyor kayınpeder ne diyor ??
Isteniyor kendisi aslinda rahata ermisim kafam ses kaldirmaz diyor
Kb agzi kulaklarina gidiyor :KK70:
Bi doktora gitsin de o da onayladimi kesindir bu is.

Benimde bir tanıdığım kadın geliniyle hamile kalmışlardı zarifinci zarifinci
Oluya böyle seyler olmaz diye bisey yok da ben komik buluyorum. Esim duydugunda dedigi sey "anne korunmayi biz mi size söylememiz gerekiyor" oldu.. düsün en kücük cocuklariyla bebegin arasinda 21 yas olacak..

İstemsiz güldüm :KK45:
Hahaha niye kizz

Oluya böyle seyler olmaz diye bisey yok da ben komik buluyorum. Esim duydugunda dedigi sey "anne korunmayi biz mi size söylememiz gerekiyor" oldu.. düsün en kücük cocuklariyla bebegin arasinda 21 yas olacak..

Hahaha niye kizz

Kayınvaliden olunca:)

Hahaha niye kizz
Eşiniz iyi söylemiş yani ..sürpriz bebek geliyor desenize sağlıkla doğsun insallah

Back