- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.981
Gunaydin da kalmadi oglen olduu:)
Hepinize tunaydinlar kizlaarr nasilsiniz
Hepinize tunaydinlar kizlaarr nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canımMeraba herkesee :)) napiyosunuz bakalım etiket için teşekkür ederim :)) zarifinci
Merhaba canım
Sarkimi söylüyorsun :)
Aminnn canım
Dus alcam bisiler yiycem sen napiyon kuzum
Yok kizz gecmiyorumMaytap mi geçiyon kızzz zarifinci
Ne diyeyim hayirlisi olsun genç mi kayinvalidenizYok kizz gecmiyorum
2 aydir adet olmuyormus görümcemler dedi zarifinci bi görümce daha geliyor sana diye bende ciddiye almamistim kv sordum evet kizim demisti
Ee dedim test yaptin mi eminmisin yok yapmadim dedi
Dün sabah tekrar sordum testi yapip yapmadigina aksam yapicam dedi
Sabah yukari bi ciktimmm ki morali bozuk dedim ne oldu anne test yaptim hamileyim dedi dedim doktora git bide o baksin. Bakalim nezamana randevu vericek
45 yasindaNe diyeyim hayirlisi olsun genç mi kayinvalideniz
İyiymiş o kadar yaşlı değil bakabilir yani..kendisini ne diyor kayınpeder ne diyor ??45 yasinda
Torun beklerken ben hamile kaldim diyor
Kizlaarrr müjdemi isterim kayinvalidem test yapmis hamile cikmis
Isteniyor kendisi aslinda rahata ermisim kafam ses kaldirmaz diyorİyiymiş o kadar yaşlı değil bakabilir yani..kendisini ne diyor kayınpeder ne diyor ??
Oluya böyle seyler olmaz diye bisey yok da ben komik buluyorum. Esim duydugunda dedigi sey "anne korunmayi biz mi size söylememiz gerekiyor" oldu.. düsün en kücük cocuklariyla bebegin arasinda 21 yas olacak..Benimde bir tanıdığım kadın geliniyle hamile kalmışlardı zarifinci
Hahaha niye kizzİstemsiz güldüm
Isteniyor kendisi aslinda rahata ermisim kafam ses kaldirmaz diyor
Kb agzi kulaklarina gidiyor
Bi doktora gitsin de o da onayladimi kesindir bu is.
Oluya böyle seyler olmaz diye bisey yok da ben komik buluyorum. Esim duydugunda dedigi sey "anne korunmayi biz mi size söylememiz gerekiyor" oldu.. düsün en kücük cocuklariyla bebegin arasinda 21 yas olacak..
Hahaha niye kizz
Eşiniz iyi söylemiş yani ..sürpriz bebek geliyor desenize sağlıkla doğsun insallahIsteniyor kendisi aslinda rahata ermisim kafam ses kaldirmaz diyor
Kb agzi kulaklarina gidiyor
Bi doktora gitsin de o da onayladimi kesindir bu is.
Oluya böyle seyler olmaz diye bisey yok da ben komik buluyorum. Esim duydugunda dedigi sey "anne korunmayi biz mi size söylememiz gerekiyor" oldu.. düsün en kücük cocuklariyla bebegin arasinda 21 yas olacak..
Hahaha niye kizz
Görüşürüz canimmKızlar ben çıkıyorum daha sonra grsrzzzz